2821
2789
عنوان

زناشویی

414 بازدید | 17 پست

یکساله ک عقد کردیم و هنوز تو دوران نامزدی هستیم 

یکم جفتمون لجباز و یه دنده هستیم و هر وقت به مشکل میخوریم فقط بلدیم قهر کنیم و بعد چن روز یا چند ساعت آشتی کنیم ....

مثلا الان از ۵ شنبه رفتم خونشون تا امشب 

امشب منو آورد خونمون اون چند روز  ک تعطیل بود گفت باید پیشم باشی ...منم اطاعت کردم ولی همش دعوا داشتیم همش قهر و سر درد و لجبازی....

ن شامی ن ناهاری ن چیزی ،فقط دعوا و اوغات تلخی 

بنطرتون چکار کنم چجور  رفتار کنم ک زندگیموحفظ کنم 

اخه بدیش اینه دشمن هم زیاد  داریم ک اماده ان زندگی ما به طلاق کشیده بشه.....

ولی بگین چجوری باید باشم تا شوهرم و زندگیم رو حفظ کنم تا ب مشکل ک طلاق نکشم 

😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی باهم‌تفاهم‌ ندارین چه کاری از‌دستت برمیاد

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

صوت های کلید قلب مرد آقای حبشی رو گوش کن

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

حرف بزن باهاش اصلا لجبازی نکن تو 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

بخاطر حرف  مردم ارامشتو  زیر  پا  نذار نهایتن دشمنات  یه هفته  نه  یک ماه نه  دو ماه  بخندن  یک عمر  عداب نکش بخاطر خوشی زودگذر بقیه   ناراحتی  جدا  شو  الان  که دیر نشده  و  بچه  نداری  

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

سعی کنین مث دوست باشین با هم نه زن و شوهر

زیاد پیتزا نمیخورم ولی دوسش دارم🙂 حتی نمیدونم کاربری قبلیم چرا ترکید😂😂😂***********امروز یکی از لباسای قبل از قرنطینه ام رو امتحان کردم اندازم بود از خوشحالی کلی ذوق کردم و بغض گلومو گرفت.حالا درسته روسری بود ولی اندازم بود هنوز🤣🤣🤣🤣**********این ساعت خواب دیگه با هیچی درست نمیشه مگه اینکه ۲ روز بمیرم دوباره سر وقت زنده بشم 😅😅😅😅*********‏تو بدترین شرایط روحی هم که باشم وقتی آهنگی از شماعی زاده پخش بشه شونه ی سمت راستم تکون میخوره و دستم به آسمون میره که لامپی رو باز کنه😂🤣*********خوبیه قرنطینه این بود که کارتم خالی نشده، دستمال مرطوب و  آرایش پاک کنم و لوازم آرایشمم تموم نشده، تازه هر جا هم بخوام برم ماسک میزنم نچرال فیس میرم ؛)😋😋😎😎********ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﻣﺴﺠﺪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺫﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ...!ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﮔﻔﺖ: حاج آﻗﺎ ذﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﻛﻪ ﺍﺳﺐ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻧﻪ اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ!!ﺣﺎﺝ آﻗﺎ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:ﺧﻔﻪ ﺷﻮ.....ﺗﻮ اگه ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻴﺪﻱ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ؟

تو صبر و گذشت همراه با محبت و احترام به همسرت داشته باش روابط درست میشه و در مقابلش وقتی دعوا دارید سکوت کن خود همسرت آروم میشه  کوتاه میاد

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

دوران عقد متاسفانه پستی بلندی زیاد داره همه میگن دوران شیرینیه اما بنظر من که نیست هرچی زود تر برید سر خونه زندگیتون بهتره هرچی هم از اوایل زندگی مشترک بگذره باز شناختتون نسبت به هم بیشتر میشه و زندگی راحت تر

لجبازی نکن،اگه مشکلی پیش میاد با آرامش ولحن خوب ودر خلوت دوتاییتون حلش کنید نه توی جمع و با دادوبیداد وبی محلی.یعنی اینارو باهم شرط کنید.

سعی کن از الان که اولشه یه روش خوبی رو درپیش بگیری تا همینجوری عادت بشه تا خدای نکرده درآینده به مشکل برنخوری.

با هم حرف بزنین به هم فرصت حرف زدن بدین

یه زنگ خطر بزارین هروقت دیدین بحث به بیراهه میره اون زنگ خطرو بزنین

هیچوقت قهر نکنین حرفتونو بزنین و قهر نکنین

از کاه کوه نسازین و فکر نکنین قراره با این قهرو دعواها ارزشو اعتبارتون بره بالا

دوست هم باشین در درجه اول و بعد زن و شوهر