2821
2789
عنوان

کی درد دست راست و ضعشو داشت❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست
هیچی نیست نگران نباش ی مدت آرامش وآرامش وآرامش خودش بهتر میشه بعد ی مدت دیگه کاملا خوب میشه تا وقتی ...

خب همین دیگه ندارم. و اینکه افسردم هستم

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب همین دیگه ندارم. و اینکه افسردم هستم

سعی کن حرص وجوش ی مدت نخوری وفکر وخیال نکنی خودش خوب میشه

من توزندگیم این مشکلو پیدا کردم از اون زندگی دوماهه اومدم بیرون خداروشکر گوش شیطون کر خوب شدم . البته گاهی که حرص میخورم درد میگیره ولی دیگه مثل قبل نیست

سعی کن حرص وجوش ی مدت نخوری وفکر وخیال نکنی خودش خوب میشه من توزندگیم این مشکلو پیدا کردم از اون زند ...

ضعفش بیشتر اذیتم می کنه

خوب نشدممن حسابدارم با سیستم که زیاد کار میکردم مچ و آرنجم درد میکرد بعد ها به گردنمم زد الانم که او ...

خب ورزشی. دارویی مسکن. فیزیوتراپی؟

خب جزمسکن چیزه دیگه ای هم میشه داد؟ اخه میگن التهاب گردنم این علائمارو میده یه مسکن هایی میدن التهاب ...

اولش باید عکس اینا بنویسند علت پیدا کنند نه این که روتین وار بگند مسکن بخور

ببین یک فامیلمون درد کمر اینا گرفته بود دکتر میرفت فقط بهش مسکن میدادند میگفتند کمرت ببند و دارو بخور وفلان کن

اینم دید فایده نداره خوب نمیشه اخرش پیگیری کرد فهمید از کمر نبوده که از سرطان مثانه بوده که دکتره برگشت بهش گفت اگر زودتر تشخیص داده میشد توی گرید یک بهتر بود اما خب حالا بازم عملکرد نسبتا بهتره اما سر دیر تشخیصی گرفتار شد.

یا باز یک دکتره اومده بود دندان عصب کشی کرده بوده طرف میگه بازم درد. داره فقط مسکن و اینا میده بعد یک سال معلوم میشه یک عصب کشیده یکی جا گذاشته و خوبم ضد عفونی نکرده بوده و خلاصه که کارش درست انجام نداده بوده زیاد بلد نبوده...

باز یکی دیگه سر درداش نزدیک دوسال هر چی دکتر میره فقط واسه زانو مسکن و ویتامین اینا بهش میدند بعدا معلوممیشه علت درد تشکیل شدن یک غده خونی کنار مهره ستون فقرات بوده که چون دیر تشخیص داده شده بزرگ شده دوتا مهره کگرش هم پوسیده کرده مجبور شد دوتاش پلاتین بذارند

باز یکی دیگه علت اصلی دردش مشکل سرطان پروستات بوده که واسش تشخیص عمل کیسه صفرا میدند که بعدا یک دکتر دیگه گفته علت درد از سرطان پروستات بوده نه کیسه صفرا

و ....

بهشون هم بگی فلان عکس و فلان چیز بنویس بهشون بر میخوره گوش نمیدند خودشونم که درست تشخیص نمیدند فقط وقت طلایی بیمار میگیرند و بهش ضرر مالی و جانی و زمانی میزنند و ادمهمدستش به جایی بند نیست هیچ اداره محکمی نیست جلوی خطای پزشکا محکم وایسه انگار از کنار اینا واسه خودشون نان دانی حرامخوری راه انداختند

اولش باید عکس اینا بنویسند علت پیدا کنند نه این که روتین وار بگند مسکن بخورببین یک فامیلمون درد کمر ...

برای منی که فوبیا بیماری دارم خوندن اینا شکنجه بود خوب شد تا آخرش نخوندم! چه اشتباهی کردم تاپیک زدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز