2777
2789
اگه خواب دیدین بیایین تعریف کنین برام

باروتون نمیشه من قبل اینکع ازدواج کنم خونه پدرشوهرمو داخل خواب دیدیم بعدش ازدواج کردم یا دختر عموم مامانم داخل کما بود خواب دیدیم ی لباس سفید بهم داد و گفت بیا باهم بریم من به مامانم گفتم حس میکنم میمیره همون روز مرد 

من فوق العاده

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باروتون نمیشه من قبل اینکع ازدواج کنم خونه پدرشوهرمو داخل خواب دیدیم بعدش ازدواج کردم یا دختر عموم م ...

🥶🥶🥶خواب خوب ببین برام🤣خیلی به حضرت عباس و مادرش متوسلم😔

🥶🥶🥶خواب خوب ببین برام🤣خیلی به حضرت عباس و مادرش متوسلم😔

عزیز جان دست من که نیست خوابت ببینم گاهی وقتا خواب میبنم‌ انشالله که خدا به حق آقا عباس حاجت رو بر طرف کنه.

پیشگوی اعظم 🤔

😂😂😂 دیگه اینطور بودم 

مثلا داداشم بیماری خاص داشت دکتر میبردن متوجه نمیشد خواب دیدم فلان همسایه اومده قرص سبز داد گف بدین خوب میشه ، برا مامانم تعریف کردم اهمیت نداد 

چند روز بعدش همسایمون اومد خونمون وضعیت داداشمو دید گفت فلان متخصص هست ببرید خوبه بردیم و تشخیص داد حالا رنگ‌سبز چی بود؟ دکتر سید بود 😂 دیگه مامانم از خوابام راحت نمیگذشت 

یا خواب دیدم عموی بابام اومده دنبال بابا بزرگم ، عموش فوت شده بود به هفته نکشید بابا بزرگم فوت شد 😶 هروقت خواب بد میدیدم صدقه مینداختن😅

😂😂😂 دیگه اینطور بودم  مثلا داداشم بیماری خاص داشت دکتر میبردن متوجه نمیشد خواب دیدم فلان هم ...

استارتر بیا اینو معرفی کنیم مدیریت 

پاداش خوبی میگیریم 😂😂😂😂 آدم خطرناکیه

خب جدی میگم خواب رو خدا آفریده واسه ادمیزاد، چرا فکر میکنید باید خاص باشیم

ببین آدم باید به یه درجه پاکی و اخلاص رسیده باشه... شرط ایمان قویه. اصلا شما تو سایتای مذهبی بزن رویای صادقه، ببین چی نوشته