2777
2789

دقیق قیمت ندارم اما دکتر خیلییییییی خوب میشناسم
دکتر مهدی هاشم آقایی خواهرم پیششون عمل کرد
میتونی به شمارشون زنگ بزنی هم قیمت بگیری هم تایم مشاوره
فقط اینو میدونم که ایشون تو بیمارستانی که جراحی اجام میدن طرف قرارداد با همه بیمه ها هستن
و بسته به نوع بیمتون مقداری از هزینشتوسط بیمه پرداخت میشه
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسلیو معده همون جراحی کوچک کردن معده هستش البته انواع مختلفی داره مثل بایپس معده یا مینی بایپس که با توجه به شرایط خودتون باید از پزشکتون مشاوره بگیرید هزینش تقریبا در بیمارستان خصوصی 30 ملیون هستش البته حتما بی ام آی تون بالای چهل باشه تا در بیمارستان دولتی جراحی تون کنن که خب هزینش کمتر از بیمارستان های خصوصی هستش

اره میدونم تامین اجتماعی جواب نمیده.فقط قیمته دقیقشو میخواستم عزیزم

من با تامین اجتماعی سه تومن بیمارستان دادم و چهار و نیم وسیله گرفتم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام عزیزم. وقتت بخیر. اسلیو معده انجام دادی؟ چقدر هزینت شد ؟ من وزنم خیلی زیاده و پا درد گرفتم با رژیم و باشگاه هم وزن کم نکردم خیلی دلم میخواد بدونم که به شما هزینه اسلیو معده رو چند گفتن . من رفتم کلینیک دکتر ناصر یاهو برای اسلیو معده و هزینه رو گفت از 40 به بالا اما من بیماراشو که دیدم خودشون راضی بودن گفتن نه دهنشون بوی بد گرفته نه عوارضی داشته . حالا شما هم انجام دادی نظرتو بهم بگی تا بتونم تصمیم آخر رو بگیرم 

سلام عزیزم. وقتت بخیر. اسلیو معده انجام دادی؟ چقدر هزینت شد ؟ من وزنم خیلی زیاده و پا درد گرفتم با ر ...

سلام گلم ببخش شاید دیر باشه جوابم. اره  انجام دادم عالیه   به وزن دلخواه رسیدم. هزینه ی من کلا ۱۷تومن شد. ۴۰کیلو کاهش داشتم. ۹۴کیلو بودم الان ۵۶کیلو هستم. باید دو سه کیلو اضافه کنم متاسفانه.چون بیش از حد لاغر شدم.زانو درد به کل از بین رفت. بهترین تصمیم عمرم بود اسلیو. اما الان شنیدم خیلی هزینه ش زیاد شده

سلام گلم ببخش شاید دیر باشه جوابم. اره  انجام دادم عالیه   به وزن دلخواه رسیدم. هزینه ...

سلام عزیزم . خداروشکر که راضی هستی . من هنوز اقدام نکردم . ی ذره میترسم و با خودم کنار نیومدم . ولی خیلی خوشحال شدم که گفتی راضی هستی