2777
2789

سلام بچه ها یکی از دوستان از من راجع به کیفیت کارگزاری مبین سرمایه برای فروش سهام عدالتش پرسیده من در زمینه بورس اطلاعاتی ندارم . شما برای فروش سهام عدالتتون کدوم کارگزاری رو انتخاب کردید و راضی بودید یا خیر . ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین در اختیار دوستمون بزارید♥️♥️♥️♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار شانسیه من و پدرم سعدی فروختیم برای من تو چند مرحله ۸۰۰ واریز کردن برای پدرم تو دو مرحله ۱۰ملیون

برادر شوهرم و زنش  که سه ماهه کارگزاری اگاه فروختن برای یکی طی چند مرحله ۱۵۰۰واریز کردن دومی ۴۵۰۰ یه جا

و خیلی موارد دیگه میشناسم

مثلا مادرشوهرم مفید فروخت تاالان هیچی واریز نکردن براش 

چ بد‌...... چرا اینجوریه 🙁🙁🙁

چون بعضیا سهامشون زود فروش میره بعضیا نه

مثلا برای من تازه سه چهارتا از سهامهامو فروختن اونم از هر کدوم چند واحد

ولی برای پدرم ۶۰%و کامل یه جا فروختن انگار

ولی خدایی من از سعدی راضیم چون دقیقا دو روز بعد درخواست واسم فروختن با اینکه کم بود ولی خب تقصیر خودشون نیست هنوز فروش نرفته دیگه

یادته ک سهام های پدرتون چیا بودن؟؟؟؟

نه ولی خب دقیقا مثل سهامهای منن زیادن اسمشونو حفظ نمیکنم

چندتاشون پتروشیمی بانک صادارت نفت تهران نفت شیراز و خوزستان بانک ملت پست بانک  سپنا و...