2777
2789
عنوان

وای توروخداکمک کنین😢

123 بازدید | 15 پست

بچها من شماره کارتم دادم دوستم ک براش پول بیاد به حساب من چون خودش افغانه کارت بانکی نداره الان پول اون مرده باید پس میداده نداده بره بانک ادرس وشماره تلفن میدن طلبکاره؟چه بدبختی گیزافتادم😢😢😢😢

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

ببخش به اذان چیزی نمونده من لینک رو بزارم بیا شرکت کن جان مادرت برا دل شکسته خانم زینب و اسیران کربلا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4948434/ختم-صلوات-مخصوص-تاسوعا-و-عاشورا?postId=153079115

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی قسم میدی؟مسلمونی مثلا؟

اه اه اول همه تاپیکاهمینو میذاره

حرمت کاری ک میخواد بکنه رو حفظ نمیکنه

گزارش بزنین

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
@nazaniiiin   عزیزم شما جواب میدین؟

متوجه نشدم عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خیلیناقص گفتی اخه چرا باید پول بده ؟اون اقا باید شکایت کنه دادسرا قاضی نانه بزنه بره اطلاعات دراره

این دوستم ازیکی پول قرض گرفت چون افغانی کارت نداش به حساب من زدن پولو ک بدم بهش حالا مرده تهدیدکرده ک میرم بانک ادرستو گیرمیارم پولمو بده اون دوستمم جواب منو نمیده نگ نترس تو شوهرم میکشم

متوجه نشدم عزيزم

از روشماره کارت میتونه شماره گوشی وادرس خونمو بگیره؟بانک میده بدون شکایت؟

این دوستم ازیکی پول قرض گرفت چون افغانی کارت نداش به حساب من زدن پولو ک بدم بهش حالا مرده تهدیدکرده ...

من نمیخواستم بگم نترنس چون ترس داره تا اونجا که میدونستم و مطالعه داشتم بهت گفتم الان مشاور های حقوق زیادی هست ازشون بپرس بعد اون اقا که از تو طلب نداره انقدر کشکی هم نیست

من نمیخواستم بگم نترنس چون ترس داره تا اونجا که میدونستم و مطالعه داشتم بهت گفتم الان مشاور های حقوق ...

😢اومدم ثواب کنم پام گیرافتاده پولشم کم نیس ک خودم بدم شوهرمم نمخام بفهمه

فقط مطمئنی انقدر کشکی نیست ک سر تو بشکنه من خودم بودم اون کاری ک بهت گفتم میکردم

شماره مشاور خوب داری؟من ازکجا گیربیارم؟