2777
2789
عنوان

هرکی فیلم درباره ی الی رو‌دیده بیاد🧐🧐🧐🧐❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنازه اش پیدا شد بعد استاتر میگه هزار بار دیدم ی چیزی کشف کردم😂😂😂😂😈 ندیدی غرق شده !

یارو‌رفت تعیین هویت 

ولی معلوم نشد الیه یا نه اون حالت نامزدش بیانگر این میتونست باشه که مثلا خداروشکر الی نیس یا حتی اینکه از تعجب بود حرکاتش یا هر چیز دیگه 

هزار بار دیدم چون پایان فیلم باز بود هربار چیز جدیدی ادم کشف میکنه البته اگه تو فیلم غرق بشی اینو متوجه میشی 

یارو‌رفت تعیین هویت  ولی معلوم نشد الیه یا نه اون حالت نامزدش بیانگر این میتونست باشه که مثلا ...

همچین فیلم اسطوره ای هم نبود که بخوایم توش غرق بشیم چندتا فیلم کره ای نگاه کن فیلم یعنی اونا

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
میگهههه نه فک کنم رف 😅😅😅پس جسدش چی میگه اون وسط

کجا نشون داد اون جنازه الیه !!! 

فقط نامزده رفت تعیین هویت 

نشون نداد ک الیه !!! پایان فیلم کلا باز بود 

اینو تهییه کننده و‌کار گردانشم هزار بار گفته اونوقت شما🤣اومدی پایان دادی ب فیلم؟؟؟

کجا نشون داد اون جنازه الیه !!!  فقط نامزده رفت تعیین هویت  نشون نداد ک الیه !!! پایان ف ...

عزیزم ما ده سال پیش فیلمو دیدیم نقدشم دیدیم

هر چی شما میگی درسته باشه

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو بیاره..
منم خیلی فیلمشو دوست دارم فک کنم سه چهار باری دیدم فوق العاده س این فیلم، درباره قضاوتهاس و دوراهی ا ...

عالیه موافقم ❤️بعد میان میگن این فیلم خوب نبود فیلم کره ای ببین اونا فیلمه🤣🤦🏻‍♀️

عالیه موافقم ❤️بعد میان میگن این فیلم خوب نبود فیلم کره ای ببین اونا فیلمه🤣🤦🏻‍♀️

چرا دق کردی عزیزم من نمیگم فیلم کره ای همه ی اونایی که فیلم حالیشونه وخیلی فیلم دیدن یعنی اهل فیلمن میگن فیلمایه روز دنیا دیگه هالیوود نیس کره وژاپن وایناست بهت پیشنهاد میکنم ادرس ناشناخته رو ببینی از کره یا تری ایرون یا گلهایه جنگ اهل انتقاد باش گلم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
کجا نشون داد اون جنازه الیه !!!  فقط نامزده رفت تعیین هویت  نشون نداد ک الیه !!! پایان ف ...

ولی انگار شبیه بود درسته؟ شبیه الی بود.

ولی حرف شما هم درسته.

من بارها دیدم اخرین بار هفته گذشته.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
چرا دق کردی عزیزم من نمیگم فیلم کره ای همه ی اونایی که فیلم حالیشونه وخیلی فیلم دیدن یعنی اهل فیلمن ...

از لحنت معلومه عقده هات فراوونه دوست عزیز 

من دق کردم؟😐🤣واسه یه فیلم یه تاپبک و یسری افراده...؟ 

خدا بهت ارامش بده❤️