2777
2789
عنوان

بنظرتون دیر شده یا نه؟

227 بازدید | 9 پست

دوستان من می خواستم برم سونو واسه فولیکول برا اقدام خورد به تعطیلی فردا هفده پری هست 

دوره هامم سی تا سی و پنج روز متغیره بنظرتون حالا فردا دیره یا برم آخه میگم شاید فولی آزاد شده باشه...

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

چون دوره هات طولانیه فک نکنم دیر بشه🤔

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سونو برای چی هست منم‌میخوام اقدام کنم دکتر این سونو ننوشته برام

برای بررسی کارکرد تخمدان ها

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

من بیست و هشت روزه اس دکتر گفت روز سیزده بیا شما فکر کنم بهتره حداقل پونزده سیکلت بری

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
این سونو برای چی هست منم‌میخوام اقدام کنم دکتر این سونو ننوشته برام

من خودم گفتم بنویسه برام سونو واژینال که ببینی کی تخمک گذاری داری البته فک کنم با سونوشکمی هم مشخص میشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
چون دوره هات طولانیه فک نکنم دیر بشه🤔

آره منم سر همین تو دوراهیم

من بیست و هشت روزه اس دکتر گفت روز سیزده بیا شما فکر کنم بهتره حداقل پونزده سیکلت بری

دیگه تعطیلات بود الانم گذشته😣

آره منم سر همین تو دوراهیم

خب حالا برو ضرر نداره که

خب حالا برو ضرر نداره که

آره میگم برم بهتره محض احتیاط