2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو تنها میذاره

4367 بازدید | 14 پست

شب تنها روز تنها وقت و بی وقت تنهام میذاره

وقتایی که واقعا کار داره ناراحت نمیشم ولی خیلی وقتا الکی میره بیرون که فقط بگرده

منم تنها تو خونه باگوشی 

حوصلم سرمیره خیلیم بهش میگم تنهام اذیت میشم ولی براش مهم نیس

خوشبحالش والا

من اگه اون بگه آخ خودمو میکشم هرکاری از دستم بربیاد میکنم براش اون نگران من نمیشه اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلت همینجاست وقتی رفت بیرون خودتو سرگرم کن اصلا زنگ نزن توام‌برا خودت بگرد بذار فک‌کنه واست مهم نیست خیلی وقتاب مردا زیاد بها بدی فک‌میکنن خبریه تنها راهش بی توجیهه

چ چیزاااااا شوهر منم مث شوهر شمابود بهشم میگفتم من برات مهم نیستم‌ هیچی نمیگفت از آخر فمیدم منکه سرمو تو خونه گرم میکنم با بچه ها و گوشی و خونه داری ایشونم بیرون خونه با ی خانوم دیگ خودشو سرگرم میکنه😐💩

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

اکثرشون همینن.شوهرم اومد خاستگاری گفت من به خاطر تنهایی میخام ازدواج کنم و از این حرفا..

من کلا تو مجردی خیلی شادو شلوغ بودم..

الان ازدواج کردم افسرده شدم...همش تنهامون میزاره‌.‌

حتی یه مسافرت یه گردش منو نبرده😔

لعنت به کرونل که نمیشه جایی رفت..

قبلا خودم میرفتم بیرون خرید بازار میگشتم یا میرفتم امام زاده یکم دلم باز میشد..ولی الان😔😔😔😔😔😔😔

درست میشه دایی  
چ چیزاااااا شوهر منم مث شوهر شمابود بهشم میگفتم من برات مهم نیستم‌ هیچی نمیگفت از آخر فمیدم منکه سرم ...

لعنتیا

از هرچی مرده بدم میاد

شوهر من اهل زن و فلان اینا نیس ولی رفیق بازه

میدونه دوسش دارم باهاش آشتی میکنم سواستفاده میکنه

نمیتونم زیاد نگران میشم کلا آدم استرسی ام ولی اون راحته دوسداشتم مثل اون باشم

ببین مردا از آدم ریلکس خوششون میاد. قرار نیست مادری کنی براش. وگرنه خونه مادرش میموند گاهی باید بری کنار فقط تماشا کنی. من که میگه فلانم میگم به مادرت بگو من خستم تازه مریضم میشم بیام طرفت. یکم بیخیال باش. منم خیلی حرص خوردم ولی دیدم خودمو پیر میکنم خوش بگذرون و پر انرژی باش رغبت کنه بیاد خونه نباشی فکر کنه یچیز کمه. پر انرژی که بدونه بدون اون هم میتونی. خودت برو بگرد اون مسئول حال خوبت نیست. هرچیزی خوشحالت میکنه. پول بگیر برو خرید. خوشتیپ کن. 

نمیتونم زیاد نگران میشم کلا آدم استرسی ام ولی اون راحته دوسداشتم مثل اون باشم

تمرین کن من یهو قطع کردم توجه مو الان اون بیشتر پیگیرمه منم الان توجه میکنما اما بهش فهموندم نباشه منم نیستم

تو هم برو بيرون 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak