2777
2789
عنوان

باردارم ودندون درد شدید دارم 😣

188 بازدید | 25 پست

بچه ها هشت هفتمه رفتم دندونپزشکی برام آموکسی کلاو و استامینوفن نوشته میترسم مصرف کنم بنظرتون ضرری برا بچم نداره؟؟؟ کسی تو بارداری استامینوفن مصرف کرده؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

خانوما یعنی کسی نبود منو راهنمایی کنه مردم از دندون درد😑

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای استامینوفن ۳۰۰ طوری نیس گل میخک بزار رو دندونت خیلی خوبه دیگ باید تحمل کرد 

یا ی کوچولو از قرصو بزار رو دندونت نخور

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

از این بی حس کنند ها بگیر استفاده کن توی این شرایط کرونا ک نمیشه بری دندون پزشکی مخصوصا الان ک باردارم هستی

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

عزیزم اعمال دندان پزشکی تو سه ماهه دوم بارداری انجام میدن حتی کشیدن پرکردن.

یه کم با داروها ک دکتر داده ارومش کن رفتی تو سه ماهه دوم حتما درستش کن ک تو سه ماهه سوم اذیتت نکنه

خودم تو سه ماهه سوم مجبورشدم برم دندونپزشکی و جراحی انجام بدم خداروشکر چیزی نشد استرس نداشته باش

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
وای استامینوفن ۳۰۰ طوری نیس گل میخک بزار رو دندونت خیلی خوبه دیگ باید تحمل کرد  یا ی کوچولو از ...

استامینوفن ۵۰۰با آموکسی کلاو نوشته..  والاه دردش امونمو بریده جالب اینجاست دندونی که پنج شش ماه قبل اعصاب کشی وپرکرده بودم درد میکنه همه چیو امتحان کردم آروم نمیشه فقط استامینوفن که میخورم ی چار پنج ساعتی آرومه

بنظرم نخور 😑 رو بچه تاثیر میزاره  روی ظاهرش نمیگم  روی اخلاقش

تو رو خدا راست میگی؟ خودت تجربه داری؟؟

تو رو خدا راست میگی؟ خودت تجربه داری؟؟

خودم نه ولی دختر عموم باردار بود سردرد های عجیبی داشت دکتر مسکن بهش دلد الان رفتارهای بچش وحشتناکه 

بشدت نا اروم و پرخاشگر 

و دکتر هم گفته دلیلش این میتونه باشه 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
عزیزم اعمال دندان پزشکی تو سه ماهه دوم بارداری انجام میدن حتی کشیدن پرکردن. یه کم با داروها ک دکتر ...

عزیزم من پنج دونه ای استامینوفن خوردم تا حالا  وقتی دردش میگیره با هیچی آروم نمیشه قرص آموکسی کلاوم نوشته دندونپزشک میترسم مصرف کنم شوهرمم میگه تا  مصرف نکنی همین دردارو باس بکشی 

خودم نه ولی دختر عموم باردار بود سردرد های عجیبی داشت دکتر مسکن بهش دلد الان رفتارهای بچش وحشتناکه&n ...

والاه موندم چیکار کنممم شبا خواب راحت ندارم تا میبینم همش غل میخورم از دندون درد خوابم نمیبره بلند میشم یدونه استامینوفن میخورم مجبورا وگرنه روحی و جسمی اذیت میشم