2777
2789
عنوان

باردارم ودندون درد شدید دارم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
والاه موندم چیکار کنممم شبا خواب راحت ندارم تا میبینم همش غل میخورم از دندون درد خوابم نمیبره بلند م ...

مسکن بریز روی دندونت ....

چی بگم والا 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
مسکن بریز روی دندونت .... چی بگم والا 

عه چ جالب اونم امتحان میکنم عزیزم امیدوارم جواب بده

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پنج دونه ای استامینوفن خوردم تا حالا  وقتی دردش میگیره با هیچی آروم نمیشه قرص آموکسی ک ...

اره عزیزم وقتی دکتر داده حتما بخور.من دوماه اخر از تهوع زیاد قرص رانیتیدین فقط ارومم میکرد میخوردم هیچ مشکلی هم خداروشکر پیش نیومد وقتی دکتر بگه هیچ مشکلی پیش نمیاد نترس.الان زجری که شما از درد میکشی بیشتر رو بچه تاثیرمنفی میزاره ممکنه بعدا خدانکرده لجباز و عصبی بشه .یعی کن بخوری تا اونم تو شرایط ارومی قرار بگیره .دکتر از من و شما خیلی واردتره اگه ضرر داشت نمیداد بهتون.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
اره عزیزم وقتی دکتر داده حتما بخور.من دوماه اخر از تهوع زیاد قرص رانیتیدین فقط ارومم میکرد میخوردم ه ...

فدات آبجی ممنون بخاطر راهنماییت🌹سعی میکنم بخورم ولی کم بخورم.. چون دکتر دندونپزشک بدون اینکه دندونمم نگا کنه این قرصارو داده خورد ب تعطیلات نتونستم از دکتر خودم بپرسم که عوارض نداره

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
فدات آبجی ممنون بخاطر راهنماییت🌹سعی میکنم بخورم ولی کم بخورم.. چون دکتر دندونپزشک بدون اینکه دندونم ...

خواهش میکنم گلم.به دکتر دندون پزشک گفتی که بارداری؟؟؟؟؟اگه بهش گفتی و گفته اشکال نداره پس بخور.دندون پزشکا هم میدونن خودشون.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خواهش میکنم گلم.به دکتر دندون پزشک گفتی که بارداری؟؟؟؟؟اگه بهش گفتی و گفته اشکال نداره پس بخور.دندون ...

آره شوهرم بهش گفته بود داروخونه هم از دکتر اونجا پرسیده بود گفته بودن مشکلی نیس

آره شوهرم بهش گفته بود داروخونه هم از دکتر اونجا پرسیده بود گفته بودن مشکلی نیس

خب پس بخور با درد کشیدن بچه اذیت میشه عزیزدلم.

یه قطره هم اون موقع گرفته بودم رو دندونم میریختم ک سر بشه .قطره میخک

گذاستم

دوباره بزار بی زحمت عزیزم ندیدم