2777
2789
عنوان

شب عاشوراست....

204 بازدید | 25 پست

خداجونم سلام...

اومدم امشب باهات حرف بزنم...

میدونم روسیاهم پیشت....

به قول اون گناهم زیاده...

میخوام باهات دردودل کنم...

میشه کمکم کنی؟؟

میشه رومو زمین نندازی؟؟

میشه بهم رحم کنی؟؟؟

خداجون خودت دیدی مامان نداشت منو کلاس بفرسته...

مامان نداشت برام کتاب تست جورواجوربخره...

مامان نداشت منو مدرسه خاص بفرسته...

الانم نداریم که برم پردیس،برم آزاد...

میدونی من چقدر هدفمو دوست دارم؟؟

میشه منو به هدفم برسونی؟

خدایا میشه من امسال داروسازی قبول شم؟

مامانم خوشحال میشه...بابامم تو اون دنیا میخنده...ازون خنده خوشگلاش که دلم لک زده براش...

ینی میشه خدایا؟

من بشم دکتر داروساز...یه داروخونه داشته باشم...خودمم با یه روپوش سفید اونجا بمونم ...هرکی کمک خواست کمکش کنم...هرکی اومد گف پولم نمیرسه این دارو رو بخرم بهش رایگان بدم...ینی میشه خدا؟من همه چیو سپردم دست خودت کاری کن بشه...باشه خدایی؟

خداجون میدونی دوسش دارم...میدونی بدون اون میمیرم...میشه اونم دوسم داشته باشه؟؟میشه مال من شه؟خداجونم خودت شاهدی هیچ پسری قبل اون به چشمم نیومده...خودت میبینی چقد گله...میشه بدیش به من؟میشه کنار هم یه زندگی خوب بسازیم؟فکرشو بکن من اون باهم باشیم مال هم باشیم زیر یه سقف بعد بچه دار شیم هر روز بریم سرکارمون من برم داروخونم اونم بره مطبش...یه دختر نازو خوشگلم داشته باشیم...ینی میشه خدا؟؟میدونم که میتونی...فقط کافیه بخوای...میشه بخوای؟

امشب اومدم به درگاهت دیشبم اومدم...رومو زمین ننداز...امام حسین میشه شما واسطه شی خدا خواستمو برآورده کنه؟؟؟

دوستون دارم....

خدایا دستمو بگیر من جزتو کسیو ندارم....

أحب نفسي في أي إصدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم راستش نمیدونم چی بگم ...

اما عشق یک طرفه خوب نیست من کشیدم دردشو که میگم 3 سال الکی عاشق یکی بودم بعد فهمیدم اون اصلا دلش جای دیگه گیر بوده !

اگر حسی داری نسبت بهش به طور غیر مستقیم بهش بگو شاید اصلا یک نفر دیگرو اون بخواد !

استارتر عزیزحاجت روا شی گلم

میشه برای بابام تو این شب دهم دعا کنید ازتون خواهش میکنم هیچی نمیخوام فقط بگین یا حسین شفاش بده 

پدر یه خانواده رو که بدون اون زندگی مون داغونه😢😢😢😢

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

خواهرم راستش نمیدونم چی بگم ... اما عشق یک طرفه خوب نیست من کشیدم دردشو که میگم 3 سال الکی عاشق ...

مرسی از اظهار نظرتون

ولی من برم بهش چی بگم بگم دوست دارم؟اینجوری علاوه بر روحیم که نابود میشه غرورمم ازهم میپاشه ولی اگه نگم و بعدها بفهمم یکی دیگه رو میخوام حداقلش غرورم برام میمونه

أحب نفسي في أي إصدار
مرسی از اظهار نظرتون ولی من برم بهش چی بگم بگم دوست دارم؟اینجوری علاوه بر روحیم که نابود میشه غرورم ...

خواهرم چرا ناراحت میشی اخه من چون خودم این حس رو داشتم این رو گفتم 

این حس بیشتر مواقع زمانی ایجاد میشه که طرف مقابل یکسری ویژگی ها مثبت و پسندیده عام وخاص داره که شما نداری و همین عامل جذب میشه