2777
2789
عنوان

شب عاشوراست....

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست

چه زیبا..

ان شالله به حق امام حسین(ع) و امام زمان به هرچی که میخوای برسی عشقممم و مطمئنم میرسیی😍😘❤

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم چرا ناراحت میشی اخه من چون خودم این حس رو داشتم این رو گفتم  این حس بیشتر مواقع زمان ...

اتفاقا ویژگیای خوب زیاد داره از نظر من ولی هیچ کس اون ویژگیارو خوب نمیدونه.‌.میدونین ی جورایی مثل خودمه طرزفکرش...

أحب نفسي في أي إصدار
اتفاقا ویژگیای خوب زیاد داره از نظر من ولی هیچ کس اون ویژگیارو خوب نمیدونه.‌.میدونین ی جورایی مثل خو ...

🌹🌹🌹 راستش ارزو ی خوشبختی براتون میکنم خواهرم شرمنده نتونستم کمکتون کنم

عزیزم چقدر قشنگ با خدا درد و دل کردی انشاالله به تمام ارزوهات برسی گلم ،منم آرزو دارم پسرم دندون پزش ...

مرسی عزیزم لطف دارین

انشالله به خواسته های قشنگشون برسن💙

أحب نفسي في أي إصدار