2777
2789
عنوان

دعای مجرب برای جدایی دو حرام

13592 بازدید | 40 پست

سلام 

تو اینترنت این دعا رو گذاشتن برا سردی و جدایی دوحرام بنظرتون کارایی داره؟ راسته؟ یا الکیه؟کسی راه بهتری سراغ نداره؟واقعا موندم چ کنم

میخام استفاده کنم میترسم بدترش کنم

اگر خواهی که بین دو نفر جدائی افتد و از یکدیگر سرد شوند از زیر قدم هر دو خاک بردار و هفت مرتبه سوره اذا زلزله ( زلزال ) را بر آن خاک بخوان و در اب روان ریخته و بگو جدا کردم و سرد کردم دل فلان بن فلان را از دل فلان بن فلان

...

به جهت بغض و سردی 7 مرتبه این آیه را بر شیرینی بخوان و به هر دو طرف یا یک طرف بده تا بخورند از هم سرد و جدا شوند.

وَأَلْقَیْنَا بَیْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ کُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ وَیَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَسَادًا وَاللَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُفْسِدِینَ

نکن😐😐😐

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میخام سر خودم بیاد

چرا انقد بدجنسی اخه چیکارشون داری 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀