2777
2789
عنوان

زاج سفید و عسل

15133 بازدید | 22 پست

سلام کسی زاج و عسل برای عفونت زنانه استفاده کرده؟ دکتر به مامان من گفته بود استفاده کنه بعد استفاده انقدر به من گفت که باور نمیکنی مامان که چه چیزایی ازم خارج شد  حتی خندید و گفت شکمم هم کوچیک تر شده 😂 بعد  یه کم از زاج و داد بهم گفت اگه دوست داشتی با عسل استفاده کن و نتیجشو و میبینی ..منم سه شب پشت سر هم استفاده کردم و هیچ خبری نبود  . شب چهارم  نزاشتم دیگه . بعد امشب رفتم دستشویی دیدم  که یه چیزایی مثل دستمال کاغذی ازم خارج شد 😳. درد شکم هم که بیشتر وقتا داشتم ولی الان ندارم . باورم نمیشه یعنی آنقدر اثربخش بوده !! 

عزیزم چجوری استفاده کردی؟

اگ کسی عفونت نداشته باشه هم میتونه استفاده کنه؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاج باعص تنگ کنندگیه خیلی شدید هم میشه...ولی اگه زیاد استفاده کنین...جوری داخل واژنتون سوزش و خارش بگیره که فقط اشک میریزین.‌.‌خیلی مواظب باشین.....اون چیزایی هم که میگی مثل دستمال کاغذی بوده بر اثر زاج پوست دیواره های واژنتو کنده....به خاطر همین از بدنت خارج شده..‌

مامان من زاج سفید و خریده بود خودم نخریدم . بهم گفت آسیاب کرده بعد بهم داد . یه نوک قاشق چایخوری پودر زاج سفید و اول ریختم بعد یه قاشق چایخوری هم تقریبا عسل و با قاشق مخلوطش کردم . بعد ریختم داخل اپلیکاتور که مخصوص کرم واژینال هاست بعد شب موقع خواب استفاده کردم داخل ... بعد نوار بهداشتی گذاشتم و خوابیدم . صبح ها یه کم آب فقط خارج شد و دیگه هیچ خبری نبود تا سه شب ادامه دادم و هی به مامانم گفتم خبری نشد که گفت صبر کرد همچین قل بزنه و بیاد عفونت ها و پاکسازی کنه فقط صبر کن 

بعد شب چهارم نزاشتم دیگه و نزدیکی کردم خشک شده بودم و روان کننده و یه کم روغن زیتون اگه خواستین میتونین بزنین اگه خیلی خشک شده بود . بعد امشب رفتم دستشویی دیدم وای یه چیزایی سفید مثل دستمال کاغذی ازم خارج شد !!!! درد شکم هم ندارم 

واییییی  تو را  خدا توضیح بده  من مرتب از این عفونت د ر عذابم  عسل  باید &n ...

من عسلی که خریدم روش نوشته عسل خوانسار ولی نمی‌دونم طبیعی باشه یا نه . فکر نکنم حتما نباید طبیعی باشه

زاج باعص تنگ کنندگیه خیلی شدید هم میشه...ولی اگه زیاد استفاده کنین...جوری داخل واژنتون سوزش و خارش ب ...

بله دیگه منم فقط سه شب استفاده کردم چند روز دیگه نوبت پریودم هست برای همین قطعش کردم ولی هیچ وقت واژنم به این تمیزی نبوده حتی وقتی زور میزدم یه چیزایی مثل ترشحات خارج میشد ولی الان واقعا تمیز شده من که خیلی راضیم الان تصمیم گرفتم سه شب در ماه استفاده کنم و  چند ماه بعدش اقدام به بارداری کنم 

زاج باعص تنگ کنندگیه خیلی شدید هم میشه...ولی اگه زیاد استفاده کنین...جوری داخل واژنتون سوزش و خارش ب ...

دقیقا اون زاج باعث شده پوست داخل رحم کنده شه مث وقتی پودر موبر رو پوست دست می مونه و باعث کنده شدن و پوست پوست شدن دست می شه 

ولی عسل طبیعی ب نظرم عالی خودم امتحان نکردم ولی تعریفش زیاد شنیدم