2777
2789

سلام من روز ۱۱ هستم بار دوم

علائمی ندارم و لکه بینی داشتم دیروز نصفه جون شدم 

تو رو خدا اگر کسی با شرایط مشابه تجربه داشته بیاید دلکرمی لازمم🙏🏻🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله لک لانه گزینیه ، توکل به خدا هر چی خودش بخواد همون میشه ، استرس بدترین چیز پس لطفا اروم باش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خوشبحالت اسی من تازه میخوام برم انتقال.لکت حتما برا لانه گزینی بوده

نمیدونی  دیروز چی کشیدم الان داشتم میگفتم تا این سه روز بگذره من ده سال از عمرم کم‌ شده به سلامتی انشالله عزیزم

من ک از روز ۴لک میبینم و هردفعه هم لخته ولی خب هنوزشیاف را قطع نکردم واسه همین کامل پریود نشدم  😢ان شاءالله واسه شما لک لانه گزینی باشه...اگه بی بی چک بدی فردا به احتمال زیاد نشون میده 

سلام ببخشید من ۵روز پیش پانکچر داشتم انتقال افتاد دوماه دیگه.الان پریود شدم.بازم باید امپول انوکساپا ...

انوکسا   خون و رقیق میکنه  با دکترت مشورت کن. فکر ونم باید قطع کنی 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
من ک از روز ۴لک میبینم و هردفعه هم لخته ولی خب هنوزشیاف را قطع نکردم واسه همین کامل پریود نشدم   ...

منم هنوز شیاف رو قطع نکردم انشالله 

میترسم از بی بی چک دفعه پیش همین روزا زدم و حالم بد گرفت

من ک از روز ۴لک میبینم و هردفعه هم لخته ولی خب هنوزشیاف را قطع نکردم واسه همین کامل پریود نشدم   ...

انتقال داشتی ؟کاش انرژی منفی نمی دادی   

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
دکترم نیست.بخش ای وی افم تعطیله.تافردا زنگ بزنم بپرسم گفتم ببینم کسی میدونه.ممنون

به جا شیاف چرا امپول نداده