2777
2789
عنوان

امتقال جنین روز یازدهم ... کسی انتقالی بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست
نمیدونی  دیروز چی کشیدم الان داشتم میگفتم تا این سه روز بگذره من ده سال از عمرم کم‌ شده به سلام ...

عزیزم میدونم خیلی سخته اینهمه سختی کشیدی این چند روزم قدی باش برات دعا میکنم ایشالا دوقلو بشه

سلام ببخشید من ۵روز پیش پانکچر داشتم انتقال افتاد دوماه دیگه.الان پریود شدم.بازم باید امپول انوکساپا ...

عزیزم از دکترت فقط بپرس به تجویز داروی هیچ‌کس گوش نده

ولی فکر نمیکنم که بگن ادامه بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم خیلی سخته اینهمه سختی کشیدی این چند روزم قدی باش برات دعا میکنم ایشالا دوقلو بشه

مرسی انشالله شما هم جواب بگیری من از خدامه هر کس تو این راه قدم برمیداره به امید حق به نتیجه مطلوبش برسه

عزیزم از دکترت فقط بپرس به تجویز داروی هیچ‌کس گوش نده ولی فکر نمیکنم که بگن ادامه بدی

خب دسترسی ندارم به دکترم.اینجام که میرم دولتیه باید فردا بزنگم تازه اگه جواب بدن.شانس اینروزا هم که همهجا تعطیله

من ک از روز ۴لک میبینم و هردفعه هم لخته ولی خب هنوزشیاف را قطع نکردم واسه همین کامل پریود نشدم   ...

امپول پرژسترون بجا شیاف استفاده کن.

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
دکترم نیست.بخش ای وی افم تعطیله.تافردا زنگ بزنم بپرسم گفتم ببینم کسی میدونه.ممنون

عذر میخوام   اشتباه به شما  پیام دادم...  کسای که انتقال دادن  منظورم به اونا بود که   به جا شیاف از امپول پرژسترون استفاده کنن

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
بله متوجه شدم.حالامن چیکارکنم نمیدونی

از تو اینترنت سرچ کن . ولی   نظر من اینه انوکسان نزن

لکه بینیت قطع شد؟؟

یکی تو تاپیک عکس بیبیچک مثبت و حتی مشکوک لکه داشت قط شد روز موعد بتا بالای هزار بود

از روز 12بیبیچک میزد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
لکه بینیت قطع شد؟؟ یکی تو تاپیک عکس بیبیچک مثبت و حتی مشکوک لکه داشت قط شد روز موعد بتا بالای هزار ...

آره قطع شده خدا رو شکر ولی شهامت بی بی چک رو ندارم اصلا دفعه پیش زدم حالم رو خیلی بد کرد دیگه منتظر میمونم تا روز موعود