2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعدازجراحی زانوهاشون خم نشد؟ چیکارکردن ک مریضا خوب بشن وزانو جمع شه؟؟

نه چرا خم بشه؟! پلاتین برای همینه که نزاره استخوان بدشکل رشد کنه،به خصوص اگر بیمار جوان باشه استخوان وغضروف سازی به بهترین شکل انجام میشه،برای بیمارتون دکتر داروی غضروف ساز وکلسیم تجویز میکنه درکنارش شما به بیمار آب قلم گوسفند وآب پای مرغ باید بدید

نه چرا خم بشه؟! پلاتین برای همینه که نزاره استخوان بدشکل رشد کنه،به خصوص اگر بیمار جوان باشه استخوان ...

استخون جوش خورده الان باید مث ماها بتونه زانوهاش خم وصاف کنه اما نمیشه اصلا پاهاش جمع نمیشه 

بیمارچندساله هستن؟ پوکی استخوان دارن؟

مادرم65 سالشه..پوکی نداره.قبل ازتصادف روزی چندساعت پیاده روی میکرد.ورزش میکرد.میدوید ک من ب پاش نمیرسیدم.پرتحرک فعال.. اما الان ک عمل کرده دوهفته فیزیو تراپی رفته اما زانوهاش درست خم نمیشه.یکیش فقط ده درجه اون یکی پنجاه درجه.. هیچ تغییری نمیکنه نمیدونیم چ کنیم دوهفتس همینطوره تغییری نداره

فیزیو تراپی رفته؟ احتمالا به خاطر ضعف تاندونی وعضلانی هست

یه پا شکستگی پلاتوی تیبیا بوده ک پلاتین گذاشتن..پای دیگم رباطا همه پاره ک عمل شده هردوپا باهم..😭😭 نمیدونیم چرا تو این دوهفته هیچ تغییری نمیکنه😭