2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوسن هاش با ماژیک براشون کشیدن و اصلا الیاف داخلشون نزاشتن....وای بچه ها تو این گرونی باز باید برم از اول هزینه کنم...خونوادم با نداری پول سیسمونیمو دادن😥😥😥تورو خدا کسی مثل من گول نخوره برا همین تاپیک زدم ببخشید طول کشید...اصلیش اینه ک من سفارش دادم از کانالشون

بهشون تو تل پیام دادم این چه جنساییه فرستادید زود بلاکم کردن تو واتساپم همینجور ...

ای وای

این چیه دیگه?🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
استارتر جان شما خودت با این نوع تاپیک زدنت کلاهبرداری بزرگی کردی واقعا گزارش میزنم بای

چرا عزیزم؟داشتم مینویشتم بخدا بعد عکسارو ک لود میکنم طول میکشه تا دکمه ارسالو بزنم نمیدونم چرا

کوسن هاش با ماژیک براشون کشیدن و اصلا الیاف داخلشون نزاشتن....وای بچه ها تو این گرونی باز باید برم ا ...

ای وای این آشغالا چیه بهت دادن؟😨 بعضیا نطفه شونو شیطان کاشته، ینی بی وجدان کامل.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خدا لعنتش کنه. حرص نخور دیگه. تجربه شد برات

بخدا از کلم آتیش در میاد اصلا نگاه کنید...جنس بد ب کنار حتی رو تشکیش سایزم نمیشه بابت همین ۳۰ هزار اضافتر از من گرفتن ک یعنی رنگی بفرستن!!!

بخدا از کلم آتیش در میاد اصلا نگاه کنید...جنس بد ب کنار حتی رو تشکیش سایزم نمیشه بابت همین ۳۰ هزار ا ...

عزیزم غصه نخور منم عید لباس اینترنتی سفارش دادم 500تومن اورد تا جنسشون مزخرف نازک تازه اندازه هم نبود توبه کردم اینترنتی خرید کنم

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.