الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارمـ بحق امام حسین به بدترین شکل ممکن پسش بدن
انشالله میدونی چقد آدم بیچاره مث من تو این گرونی و نداری سفارش دادن و این جنسا دستشون رسیده!!!!!!!تازه لحافش اصلا ک الیاف نداره هیچ پارچشم زدگی و سوختگی داره😥😥😥
عزیزم غصه نخور منم عید لباس اینترنتی سفارش دادم 500تومن اورد تا جنسشون مزخرف نازک تازه اندازه هم نبو ...
اخه تو این گرونی دوباره باید برم از اول چهارصد پونصد تومن هزینه کنم تو این نداری ک آدما خودشون لنگ پولن...دلم برا اونایی میسوزه ک مثل من سفارش دادن و شاید خیلی جور کردن پولش براشون سختر بوده
شکایت کنم باید اندازه پول رو تختی ها تازه بیشترشم بدم برم و بیام فایده نداره فقط گفتم کسی دیگه گولشو ...
ما هم سال ۹۴ یه بی وجدان تو دیوار یک میلیون پولمون و خورد تو بی پولی و قصد بارداری بودیم خیلی راحت پول و گرفت و گوشی و خاموش کرد و ج نداد درکت میکنم ولی الان خداروشکر به همه چی رسیدیم من گذاشتم پیش خدا خودش قطعا تا حالا جوابش و داده بانک و پلیس و ... رفتم فایده نداشت
خدا لعنتشون کنه واقعا همچین آدمایی رو...چقد بی وجدان...
ای بابا خدا چ بد فرستادن با ماژیک روش نقاشی کشیدن😐بدون الیاف کافی
اصلا از پیج خریدنو قبول ندارن فقط سایتهایی مثل دیجی کالا که پول نمیخورن خوبن
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه