2777
2789
عنوان

چطوری یکی رو عاشق خودمون بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 69 پست
میشه بگی  چطوری  و با لحنی  و با چ روشی  این خواستشو مطرح کرد؟؟؟

ببین کامل بخوام بگم رابطه جنسی نه در حد اینکه بخواد پردمو بزنه نه 

ببخشیدا میگه من کمرم دیگه جواب نمیده و سربازی ام میره میگه بهم فشار میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ب هیچ عنوان  دوستم دوساله با ی پسری آشناس که میحادش خیلی هم پشر خوبیه تا الان ی بار رتجب راب ...

منم سه ماهه یه پسره رو دوست دارم خودش نمیدونه هاااا درباره همه چی حرف میزنه ولی یه بار حتی شمارموهم نخواسته 

أحب نفسي في أي إصدار
چه دعایی؟؟ یعنی چی زندگیت به هم خورد؟؟؟

چن کلمه بود بعد نمازم میخوندم 

پیداش کنم میگم

نه منم دوستش دارم اونم منو دوس داره ولی یه مشکلایی داریم 

دوریم ازهم وخیلی چیزای دیگ 

شبو روزم گریس 

خستم از زندگی

خب من سابقه ای ندارم تو این کار نمیدونم چیکار کنم دوستی هم ندارم برای همین اومدم اینجا حرفامو به اشت ...

خب همینش برام عجیبه

تو یا میخوای رابطه داشته باشی

یا نمیخوای

اینجا پرسیدند چیزی و عوض میکنه؟

من الان میگم برو باهاش اوکی باش و ب خواستش احترام بذار الان میری یعنی؟ چندسالته و اون آقا چندسالشه

الهی العفو

استارتر از خودت نگفتی دختری یا تجربه ازدواج داشتی؟ راحتی تو روابطت و مدل خانوادت راحته یا نه اهل رابطه جنسی نیستی . اگر دختری و تجربه این کارارو نداشتی پس حتما دوست داری ازدواج سالم داشته باشی . بنابراین این آدم به درد شما نمیخوره چون هدفش اول رابطه ج ن س ی و نمیدونی قطعی چی ممکنه پیش بیاد , خیلی کم پیدا میشن پسرایی که اول بگن رابطه بعد بیاند خواستگاریت.

اگر دختر نیستی یا برا خودت و خانوادت این چیزا مهم نیست و ازدواجی هم نیستی طرفتم پولداره باهاش ادامه بده درکنارش اخلاق خوب داشت باش زیبا و جذاب باش خوشرو باش نشون نده دنبال پولشی به مرور عاشقت میشه ولی برای ازدواج روش به هیچوجه حساب نکن!

ببین کامل بخوام بگم رابطه جنسی نه در حد اینکه بخواد پردمو بزنه نه  ببخشیدا میگه من کمرم ...

از مدل حرف زدنت باید بگم خالی نبند😑😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت