2777
2789
عنوان

چطوری یکی رو عاشق خودمون بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 69 پست
 رابطه ی جنسی 

تاریخ عضویتتو دقت نکرده بودم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ممنونم از راهنماییت

دوست عزیز اگ رابطه میخواد بدون اولین قربانی این عشق نیستی حتما تجربشو داشته ک بعد چندهفته فوری بهت پیشنهاد داده هوس بازه این آقا قصدش از نزدیک شدن بهت فقط رابطه ج... 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ببین من الان سه ماه و خورده ای عاشق ی پسرم براش راهکار پیدا نکردم

من یه دعایی بود روزی ۱۰۰ بار میخوندم واقعا عاشقم شد

ولی ازون موقع زندگیم به کلی عوض شد هر روزمو دارم عذاب میکشم

ن ب هیچ عنوان 

دوستم دوساله با ی پسری آشناس که میحادش خیلی هم پشر خوبیه تا الان ی بار رتجب رابطه باهاش حرف نزده  

عشقش واقعیه فقط منتظره این کرونا جم شه  بیاد خاستکاریش 

شما تو چند هفته رابطه میحاد مقصودش دوست داشتن نیس وتا مین نیاز خودشه 

رابطه ی جنسی 

عزیزدلم به هیچ عنوان قبول نکن 

اگه حتی اگه با رابطه مشکلی هم نداری باید اول طرف رو بشناسی و بعد قبول کنی.. 

میگن حداقل 6 ماه نباید با طرف رابطه داشته باشی 

چون رابطه باعث میشه عقل و منطقت بره کنار و کاملا احساسی به همه چی نگاه کنی و عیب و ایرادای طرف رو نبینی..  اگه بعد از 6 ماه صبوری دیدی واقعا آدم مناسبیه و خودتم دوست داری میتونی قبول کنی.. 

اگه هم از اساس با این موضوع مخالفی خیلی محکم و قطعی مخالفت کن و بگو  حس میکنم بدون رابطه ی فیزیکی هم ما مییتونییم کنار هم باشیم 😊😊 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

مردا اگه کسی رو واسه ازدواج بخوان پیشنهاد رابطه نمیدن این ادم هوسبازه مثل دستمال میندازتت دور خام نشو  چقد سادهای ک میگی نمیدونم چیکار کنم بگو در شان من نیس این ارتباط و خداحافظ

برو رابطه برقرار کن... بدو برو 

نری یوقت. شوخی کردم

غرور داشته باش تا فردا تاپیک نزنی با شکست عشقی چیکار کنم..

ورودت به سایت مبارک

اینجا به کسی اعتماد نکن...

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

طرف چند ساله با یکی دوسته یا نامزده پیشنهاد رابطه نمیده بعد این چند هفتس اشنا شدین رابطه میخواد بعد تازه سوالت اینه باهاش همکاری کنم؟😐😐😐😐😐اره بکن 

واقعا معلوم نیس برا چی میخوادت؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت