2777
2789
عنوان

درمان پای پرانتزی بدون جراحی داخل خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 22501 بازدید | 43 پست
جالب بود عزیزم اگه اثر داشته باشه کلی دعات میکنم فقط شالو محکم میبستی که زانوها به هم نزدیک بشن؟ اخه ...

آره گلم کم کم عادت میکنی من الان دیگه زانوهام رو نمیبندم فقط زیر زانوهام رو میبندم عزیزم فقط باید ادامه بدید و خسته نشید و سابلیمینال هم گوش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم زانوهام پرانتزی بود با انجام چند تا ورزش ساده تونستم از پیشروی اون جلوگیری کنم یه مقاله پیدا کردم بخونید گفته باید چه ورزش هایی انجام بدید و اگر شدیدتر شد چیکار کنیدhttps://hakimclinic.com/درمان-زانوی-پرانتزی/

بچه ها منم زانوهام پرانتزی بود با انجام چند تا ورزش ساده تونستم از پیشروی اون جلوگیری کنم یه مقاله پیدا کردم بخونید گفته باید چه ورزش هایی انجام بدید و اگر شدیدتر شد چیکار کنیدhttps://hakimclinic.com/درمان-زانوی-پرانتزی/

من یکی از فامیلای نزدیکمون زانوهاش پرانتزی بود.

برای اینکه مشکل رفع بشه، تهران پیش دکتر مقتدائی رفت، هزینه درمان هم به نسبت جاهای دیگه خیلی خوب بود.

آدرس سایت دکتر رو براتون میزارم تا با خدماتشون آشنا بشید.

http://dr-moghtadaei.ir/

من رفتم کلینیک حکیم با چند جلسه مشکلم حل شد و بهم گفتن بع عمل احتیاجی ندارم

سلام ببخشید چه کارایی کردین ک خوب شدین؟ ؟

انحراف پاتون زیاد بود؟؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
عزیزم شما باید باور داشته باشید با تغییر ضمیر ناخودآگاه و در مدت طولانی بله ممکن هست.. الان یک کلینی ...

سلام عزیزم خوب هستین دختر منم پای پرانتزی داره خواستم ببینم شما از بستن پاهاتون وسابلیمینال نتیجه گرفتین 

لطفا بگین ممنون

سلام عزیزم مثل اینکه سابلیمنالش رو از توی سایت برداشتن تو هنوز داریش؟ الان وضعیتتت چطوریه 

برمیدارن که پولی بفروشن، منم دنبال ساب پا پرانتزی ام ، پیدا کردین بهم اطلاع بدین لطفااااا

دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق ، و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی....
من رفتم کلینیک حکیم با چند جلسه مشکلم حل شد و بهم گفتن بع عمل احتیاجی ندارم

با چند جلسه چی؟ تو جلسات چکار کردن براتون؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
با چند جلسه چی؟ تو جلسات چکار کردن براتون؟

اول که واسم کفش طبی نوشتن و به مدت 2سال نیم تا 3سال دایم پوشیدم 

بعدم ورزش های خاصی بهم میدادن که هرجلسه میرفتم فشرده انجامشون میدادم و توی خونه هم ورزش های که انجام میدادم فرق داشت 

بعد پای های من خفیف بود زیاد شدید هم نبود 

عزیزم سابلیمینال یه آهنگه که روی ضمیر ناخوداگاهتون اثر میزاره و تاثیر در بهبودیتون داره بعد من ایستا ...

سلام عزیزم واقعا پای پرانتزی با این روش خوب میشه که شما گفتین؟

دخترم ۱۵ سالشه ۴ انگشت زانوهاش فاصله داره خیلی ناراحته