2777
2789
عنوان

متخصص پوست اصفهان یا شیراز

288 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها میشه متخصص پوست خوب توی شیراز اصفهان بهم معرفی کنید؟

چند نفری گفتن دکتر محمدرضا امید قائمی توی اصفهان که وقت ندارن متاسفانه و منم میخوام هرچه زودتر درمان رو شروع کنم...ممنونم🙏🏻

دکتر مریم ملکی. اصفهان

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مریم ملکی. اصفهان

من قبلا پیش دکتر هایده اعظم پور میرفتم حقیقتا خیلی راضی نبودم گفتم این دفعه پیش یه مرد برم...کسی از دکتر ملکی نتیجه گرفته؟

من قبلا پیش دکتر هایده اعظم پور میرفتم حقیقتا خیلی راضی نبودم گفتم این دفعه پیش یه مرد برم...کسی از ...

بله . خودم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تو شیراز دکتر فیلی عالیه منم میخام برم پیشش،اصفهان دکتر مهرو صادق پور

صادقپور به هیچ وجه دکتر خوبی نیستند. من بخاطر ریزش مویی که اندازه یه بند انگشت جلوی سرمو کم پشت کرده بود رفتم پیشش. هربار داروهای گرون قیمت نوشت بدون انجام هیچ ازمایشی و نتیجه این شد که بعد شش ماه جلوی سرم موهام نصف شد. واقعا دکتر بی سوادی هستند. حیف این همه وقت و هزینه ای که کردم. نمیدونم جواب این همه استرس که من متحمل شدم بخاطر بی سوادیه این پزشک رو چجور پس میده.