2777
2789

یکی تو سایت هست تا الان برای مردم داشت فال و پیشگویی و حس ششمی میکرد

الان رفته به یک حس ششمی گیر داده ایه و قران و فلان که تو بدی

هر چی طرف اخترام میذاره

هی میره اخادیث میاره

تزویر و دورویی تا به کی اخه؟

چرا خودتون نیستید؟

چراااااااااا؟

چرا وقتی هر روز کارتون پیش فالگیراست 

باز میاید میگید جمع جاهلان فلان بهمان

اصلا جاهل بی عقل اصلا خرررررررررررر

یه بار بگو به من چه

به تو چه

خب اگر انقدر سرمون تو زندگی این و اون  نبود 

تو زندگیمون موفق ترین بودیم

اه

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو چرا سرتو کارت خودت نیست ؟اول از خودمون شروع کنیم

😐😁

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
خب تو چرا سرتو کارت خودت نیست ؟اول از خودمون شروع کنیم

من سرم تو کار خودمه

طرف تا کمر رفته تو زندگی من

خب؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
من فاز اونا که توهین می کنن رو نمی فهمم! خب دور هم جمع میشیم میگیم مگه کسی پول گرفته یا اخاذی کرده؟ ...

منم همین رو میگم نمی دونم باز چرا چهار تا عقده گشا پیدا میشن😒

رقابت بین فالگیرا و حس ششمیا؟!!😶😳😶 خدا بخیر بگذرونه

گل بود به سبزه آراسته شد  

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ای بابا این حس ششمیا فقط محض سرگرمیها چرا جدی گرفتی

منم همینو میگم

هی اهانت

ببین من طرف هیشکی نیستم

میگم چرا یه چیز برای من خوبه

برا اون بده

اخه چرا انقدر دورنگی؟؟؟

هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه اما فال گرفتن فقط جنبه تفریح داره 

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗