2777
2789
عنوان

خیاطی و دردسرها و خوبی هاش

152 بازدید | 8 پست

حداقل چه مدت طول میکشه نازک دوزی و ضخیم دوزیو یاد گرفت؟

میارزه به سروکله زدن با مشتری؟

تجربه ای از خیاط و خیاطی و دستمزدش دارید خوشحال میشم بگید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم خوبه مامان من سالها خیاط بود مشتریای خودشو داشت جیبش همیشه پر پول بود خیلیم خوشحال بود منم کم ...

ببخشید میپرسم ماهیانه چقدر داشت؟

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
خیلیم خوبه مامان من سالها خیاط بود مشتریای خودشو داشت جیبش همیشه پر پول بود خیلیم خوشحال بود منم کم ...

عزیزممم چقدر انرژی خوبی داشت پستت♥️😍🥰

من شنیدم مشتریا بعضیاشون بدقلقی میکنن و بهونه میارن پول ندن، تجربه ای داره مامانت راهنمایی کنی؟

عزیزممم چقدر انرژی خوبی داشت پستت♥️😍🥰 من شنیدم مشتریا بعضیاشون بدقلقی میکنن و بهونه میارن پول ندن ...

عزیزم متاسفانه مامانم فوت شده یه چند وقتیه ولی یادمه از اول  راجب پول توافق میکرد دیگه بعدش چونه نمیزد پولو میگرفت تحویل میداد  بعد هر شغلی سختی خودشو داره بستگی به کارو تلاشت داره  موفق میشی مطمئن باش اگه به اندازه تلاش کنی