بچها من تاپیک قبلی یسوالی پرسیدم یکی ب دوستم پیشنهاد ازدواج داده بعد طرف متاهل از اب در اومده دوستم بهش گفته برو دنبال زندگیت میگه بازنم اختلاف دارم زنمو طلاق میدم باتو ازدواج میکنم بنظرتون مرد چرا اینکارو میکنه
هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
منم دوستم مردی اینطور بهش گفت. کلی هم براش خرج کرد. ولی آخر گفت نه بخاطر بچه هام میمونم. بعدشم رفت.
این مردا پر از نقشه و کلکن
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
کرم داره و مریضه مطمعن باش ی موی گندیده زنشو ب دوستت نمیده مردا خیلی برای مخ زدن میگن زنم فلان بهمانه دست آخرم برمیگرن ب زن و زندگیشون ب دوستت بگو پا از زندگی مردم بکشه بیرون
چه تضميني هست پس فردا دوستتو. بخاطر يكي ديگه طلاق ندع
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
الان نگا کردم تاپیک قبلیتم همین سوال بود واقعا چرا انقدر پیگیری??
چون خودشه
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟