2777
2789
عنوان

کسی ک متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست
عزيزم همينجوري نميشه نظر داد. در كل بنظرم ريشه ي رواني داره. بعضيا كلا تنوع طلبن. خودشون ميدونن لعنت ...

افرین دقیقا منم همین حرفو میزنم یا بچسب ب زندگیت یا طلاق بگیر ن اینکه اینجوری دونفرم گرفتار میکنی

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
عزیزم من که نگفتم دوستش کار بدی کرده چون اونموقع نمی‌دونسته طرف زن داشته و شاید به قصد ازدواج دوست ...

بیا تاپیک‌ من

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که نگفتم دوستش کار بدی کرده چون اونموقع نمی‌دونسته طرف زن داشته و شاید به قصد ازدواج دوست ...

نباو چ ناراحتی از این اتفاقا ممکنه برا هممون افتاده باشه بهرحال عزیزی🌹

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

شما تو یکی از تاپیک ها همین ماجرا گفتی بعد گفتی خواهرت براش این اتفاق افتاده.

در ادامه هم گفتی مرده زنش حامله بوده. و زنش گفته میدونستم شوهرم خیانت می‌کنه و هر بار زنشو می‌زده.

واقعا بنظرت مردی تا این حد پست که به زن حامله خیانت می‌کنه. و دست بزن داره. دروغ گو و..... هستش اصلا ارزش فک کردنم داره.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
شما تو یکی از تاپیک ها همین ماجرا گفتی بعد گفتی خواهرت براش این اتفاق افتاده. در ادامه هم گفتی مرده ...

خب دوست عزیز این اتفاق ممکنه برا همه بیوفته ادمیزاد مرد بیشرف زیاد من ک درجریان خواهرم ک بودم دقتم کنی تاپیک قبلی پرسیدم چرا مردا دنبال دخترای مجردن اینجا مجازیه من هر حرفی بزنم قضاوت میشم 

خب دوست عزیز این اتفاق ممکنه برا همه بیوفته ادمیزاد مرد بیشرف زیاد من ک درجریان خواهرم ک بودم دقتم ک ...

دقیق همین داستان گفتی.

ببخشید ولی گفتم این آدما ارزش فک کردن ندارن. نگفتم خود شما هستین

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
شما تو یکی از تاپیک ها همین ماجرا گفتی بعد گفتی خواهرت براش این اتفاق افتاده. در ادامه هم گفتی مرده ...

خاهرم با زن طرف حرف زده زن خودش این حرفو زده اون کلا یه قضیه جدا الان بخام بگم هم وقت شما گرفته میشه هم خودم

قضاوت نمیشی. ولی اینجور مردا پستن. هوس بازن. خیلی مشخصه.

و از احساسات دخترای جوان سو استفاده میکنن. واقعا به درد زندگی نمیخورن

قضاوت نمیشی. ولی اینجور مردا پستن. هوس بازن. خیلی مشخصه. و از احساسات دخترای جوان سو استفاده میکنن. ...

منم همینو میگم 'میگم چرا اینکارا رو میکنن خب همونجور ک زنش اذیت میشه اون دختر هم اذیت میشه یه لحظه خودتو بزار جای دختر فک کن چنین مردی ۲سال بازیت بده خداییش روحیت داغون میشه اگ بتونی اعتماد کنی باید هزارتا دکتر بری متاسفانه تو نی نی سایت اینجور چیزا رو میزاری طرف میگه دختر هرزس رفته تو زندگیه طرف یه درصدم خوبه ادم فک کنه یارو ۲سال بازیش داده 

از قدیم گفتن عقل مرد به اون قسمتش بنده  ببخشین رک گفتم ها

واقعانم درست گفتی

منم همینو میگم 'میگم چرا اینکارا رو میکنن خب همونجور ک زنش اذیت میشه اون دختر هم اذیت میشه یه لحظه خ ...

اره. بعضی مردا اینجورین. میبینی مرده زنشو ده سال بازی داده بعد ولش می‌کنه.

دنبال نیاز جنسی و تنوع طلبی هستن. 

از قدیم گفتن عقل مرد به اون قسمتش بنده  ببخشین رک گفتم ها

خیلی کامل گفتی. دقیقا همینه

اره. بعضی مردا اینجورین. میبینی مرده زنشو ده سال بازی داده بعد ولش می‌کنه. دنبال نیاز جنسی و تنوع ط ...

من حس میکنم شما خیانت دیدی چون صحبتات متوجه شدم همش حس تنفر ب همجنس خودت داری حتی اگ مَرد هم مقصر باشه

من همیشه میگم زنی ک نتونه مردشو جمع کنه بدرد نمیخوره وقتی زنی ک میگه برو هر کاری دوسداری بکن من خودمو با بچه ام‌سرگرم میکنم خب طبیعتا میرد هم هوایی میشه

من حس میکنم شما خیانت دیدی چون صحبتات متوجه شدم همش حس تنفر ب همجنس خودت داری حتی اگ مَرد هم مقصر با ...

در یه حدی دیدم.

ولی بیشتر مردا مقصر میدونم