2821
2789
عنوان

آموزش آشپزی برای بهترینا

91 بازدید | 2 پست

خانما اگه بخواین😍👌

هر روز و بهتر از روز قبل بسازیم و از اینهمه تکرار خسته نشیم

هر درخواستی در آشپزی داشته باشین *من* براتون ارسال میکنم

* خوشحال میشم عکس از خوراکی های قشنگی ک درست میکنین برای ما ارسال کنین تا بقیه ام بتونن از خوراکی هایی ک درست میکنین استفاده کنن و هر روز غذاهای تکراری درست نکنید😍

آیدی گروه *ashpaz_e_bihamta@*

انشاءالله ک بتونیم بهم انگیزه بدیم😍

و هر روز بهتر از روز قبل باشیم😍

#انگیزشی

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

خوشحال میشم بهم انگیزه بدیم و تو این دوره کرونایی بتونیم همدیگه رو تشویق کنیم و کارای قشنگ انجام بدیم👌🌹

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

👌🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792