2777
2789
عنوان

حاجتتون روبگید همین الان🌹🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 115 پست

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

انشالله حاجت روا باشی. 

قبول باشه. 

التماس دعا. 

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
ان شاالله هرچه زودتر مشکل برادر تو و برادر من حل بشن به حق این شب عزیز💔💔💔⁦♥️⁩⁦♥️⁩🙏🙏😓😓

انشالله خداازدهنت بشنوه

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله بحق این شبای عزیز خدا حاجت دلتو بده  استارتر عزیز

خدا حاجت دل همه کسایی که تو این تاپیک هستن و هم بده بحق شش ماهه امام حسین

بادل پاکت برا پدر مهربون و صبورم که الان نزدیک دو ماهه تو بیمارستان بستریه و دیگه خسته شده از مریضی دعا کن ..بگو خدایا تک دخترش دلتنگ چشای باباشه خودت شفا بده

ان شاالله بحق این شبای عزیز خدا حاجت دلتو بده  استارتر عزیز خدا حاجت دل همه کسایی که تو این تا ...

الهی بمیرم😭😭😭😭🙏🙏🙏ان شاالله همین امشب حالش خوب بشه فرداصب زود مرخص بشه

الهی بمیرم😣😣😭😭🙏🙏😓کلی نی نی مونو دعا کردم به حق علی اصغر شفا پیدا کنه عزیزدلم غصه نخور فدات ب ...

خیلی ممنون عزیزم دخترم سه روزه داره تو تب میسوزه هیچی نمیخوره همش بی حاله دکترم بردیم بزور شیاف میزاریم قطره و شربت میدیم بالا میاره خدا حاجت شمارو بده خدارو قسم میدم به امام حسین همه مریضارو شفا بده دختر منم زودتر حالش خوب بشه  خیلی نگرانم 😢😢

خدایا شکرت

سلام.

ببخشید من اینجا بهتون پیام میدم.آخه یه موضوعی خیلی برام مهمه .خواهشن جوابمو بدید.عشق من قبلا عاشق کسی شده چند سال بعد با من و من دومی بودم.میخوام بدونم علاقش به اون بیشتر از منه یا من براش فرق دارم؟(به ازدواج کاری ندارم عزیز)فقد میخوام میزان علاقشو به خودم بدونم که آیا بیشتره از علاقش به اون خانومه؟