2777
2789

دفترچشو نگاه کن اگه نبود فردا زنگ بزن شرکتش.

شاید هم حواست نبوده قفل کودک زدی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قفل کودک دیگه چه جوری باز میشه

همون دگمه روشن خاموش رو چند ثانیه نگه داری قفل میشه بازم چند ثانیه نگه داری باز میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شماره شرکتشو از کجا پیدا کنم؟

تو نت سرچ کن یا دفترچشو اگه داری اونجا نوشته...مال ما هم یه بار مشکل داشت زنگ زدیم راهنمایی کردن حل شد

دفترچه که ندارم مال چند سال پیشه.اگه نت پیدا کنم ممنون عزیزم

حل میشه ان شاالله...

یه دستگیره کوچیک تو جای خروجی آشغال ماشین لباسشویی هست اون رو بکش لباس ها رو میتونی در بیاری

عزیزم یه سوال دارم سمت راست لباسشویی قسمت پایین یه جایی هست یادمه چند سال پیش که نصاب اومد گفت گاهی اینو باز کنید تمیز کنید اشغال جمع میشه ولی من هر کاری میکنم باز نمیشه.قلق خاصی داره؟