2777
2789
عالی،شفاف کننده،لایه بردار،کمرنگ شدن لک ها و ب مرور پاک شدن،البته من اصلا پنکک و کرم پودرم نمیرنم ول ...

شما چه ضدآفتابی میزنین؟؟؟؟بهم یه ضدآفتاب خوب معرفی کنین؟؟؟پوستم خشکه.قیمتش مهم نیست گرون باشه ولی کاراییش هم فوق العاده باشه

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه ضدآفتابی میزنین؟؟؟؟بهم یه ضدآفتاب خوب معرفی کنین؟؟؟پوستم خشکه.قیمتش مهم نیست گرون باشه ولی کا ...

پریم(prime)

هم مرطوب کنندس هم فاقد چربی برای پوستای چرب هستش بهبود دهنده جوشهای سرسیاه و سرسفید خیلی عالیه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
پریم(prime) هم مرطوب کنندس هم فاقد چربی برای پوستای چرب هستش بهبود دهنده جوشهای سرسیاه و سرسفید خیل ...

ضدآفتابه؟؟؟قیمتش چقده؟؟؟من پوستم خشکه

وای این منافذ خیلی کفری میکنن آدمو

قبل آرایش حتما باید با آب سرد بشوری صورتتو تا تو منافذنفوذ نکنه.سعی کن قبل خواب باصورت تمییزبخوابی،ازبیرون میایی سریع صورتتو با شویینده بشوری بخاطر آلودگی هوا

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
قبل آرایش حتما باید با آب سرد بشوری صورتتو تا تو منافذنفوذ نکنه.سعی کن قبل خواب باصورت تمییزبخوابی،ا ...

اینا رو رعایت میکنم. ولی چنوقت مراعات نکنی دوباره خودنمایی میکنن بدجنسا😂

ن لایه بردار نیستن ولی روی لک و تیرگی پوست خیلی خیلی زیاد تاثیر دارن۔۔۔ولی باید مداوم استفاده کنی تا ...

من دنبال آبرسانQVهستم کسی می دونه کدوم سایت میفروشه چون دیجی کالا اصن نداشت!!!برامن اشتباهی بجای آبرسان مرطوب کننده کیو وی خریدن زدم درجا صورتم پرازجوش شد نمی‌دونم چرا مارکش که خیلی تعریف میکنن۱۳۰هزارخریده

من دنبال آبرسانQVهستم کسی می دونه کدوم سایت میفروشه چون دیجی کالا اصن نداشت!!!برامن اشتباهی بجای آبر ...

من زدم دیجی کالا ی ابرسانو زده بود ۱۱۰۰ 😑بس قیمتش زیاد بود اسمشو نخوندم اصن  

ضدآفتابه؟؟؟قیمتش چقده؟؟؟من پوستم خشکه

بله،شاید این مارک برای پوست چرب هم داشته باشه.

من قبل ازعید گرفتم ۶۰تومن

من زدم دیجی کالا ی ابرسانو زده بود ۱۱۰۰ 😑بس قیمتش زیاد بود اسمشو نخوندم اصن    

من شنیدم مارک کم یو وی رو خیلی تعریف میکنن عزیزم.آره گرون بوده ولی من این مرطوب کننده اش رو۱۳۰خریدم

من دنبال آبرسانQVهستم کسی می دونه کدوم سایت میفروشه چون دیجی کالا اصن نداشت!!!برامن اشتباهی بجای آبر ...

من گرفتم زیاد خوب نبود دیگه نمیدونم‌،شاید شرکتش فرق داشته باشه