2777
2789

یک سال و نیمه باهمیم.. تاحالا رابطه ی جنسي باهم نداشتیم ، دست و دلبازه و قبل از کرونا سینما و رستوران زیاد میرفتیم  البته  منم چندین بار شام دعوتش کردم بیرون .. 

میدونم دوستم داره اما وقتی بحث ازدواج میشه میگه هنوز سربازی نرفته و شغل ثابت نداره ، درصورتی که میدونم آدم پر تلاشیه و الانم داره دو شيفت کار میکنه.. 

میگه اگه کسی بهتر از من اومد برات قبولش کن و اگه نیست برام صبر کن 

میگه من نمیخوام جلوی خوشبختیتو بگیرم، من پسرم میتونم تا 40 سالگی هم مجرد باشم و هیچ کسم بهم گیر نمیده ولی تو دختری، نمیشه دیر ازدواج کنی.. 

برام خاستگار اومده  ، بهش گفتم و عصبانی شد .. بهش میگم شخصیت طرف  اونی که میخوام نیست.. میگه پس بهش جواب منفی بده، بیخود میکنه میاد خواستگاریت .. 

راستش نمیدونم منو واسه ازدواج میخواد یا نه ..  

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

معلومه ک نمیخکاد وقتی انقد خونسرده

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم خدا رو میخواد هم خرما.... حداقلش اینه که خودش تصمیمش تو ازدواج قطعی نیس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اعتماد نکن به حرف هیییچ کسی .خواستگار خوبم واست اومد خودتو معطل دوست پسر نکن تو همین سایت پره از دخترایی که هفت هشت سال عمرشون با یه پسر بودن و پسره ول کرده رفته دختر ده سال کوچکتر گرفته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)