شما تشخیص میدید که وقتی بچه تکون میخوره دستشه یا پاشه یا کلا میچرخه ؟
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
ماه آخر بله کف پاش و دستش حس میشه دست زورش کمه اما کف پاش زورش زیاده تو سونو هم چک کردم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چرخششو نمیدونم چجوری ولی بیشتر سمت چپم میزنه فک کنم پاش سمت چپه
من ۲۹هفته هستم
میفهمم که سمت راست و چپ و بعضی وقتا زیر دلم ضربه میزنه
بعضی وقتا هم نمیدونم دست یا پا میکشه زیر پوستم
ولی نمیتونم تشخیص بدم دسته یا پا
ماه آخر بله کف پاش و دستش حس میشه دست زورش کمه اما کف پاش زورش زیاده تو سونو هم چک کردم
من بریچ هستش
بیشتر سمت چپ ضربه میزنه گاهی هم قشنگ میزنه رو مثانم
من گاهی حرکت خیییلی پایین حس میکنم انگار نبض تو واژن هفته ۲۳ ام شمام اینجوری میشه ؟
نه ولی قشنگ میفهمم ضربه میزنه رو مثانم جوری که دستشوییم میگیره