2777
2789
عنوان

هرکی حاجت داره بیاد میخوام براش صلوات حضرت ابوالفضل بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 107 پست

سلام عزیزم

اگه ممکنه واسه از بین رفتن موکل ها و طلسم هایی که تو زندگیمه صلوات بفرستید

منم واسه شما ۱۴صلوات میفرستم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واسه من م ميشه بخوني..دوسقط در هفته 20و  15 داشتم شكستم خرد شدم. خواهش ميكنم

چشم عزیزم حتما میخونم 😔

خواهرمم شرایط شما رو داره میفهمم چقدر سخته برات ۵۳۰ تا صلوات حضرت زهرا میخونم. 

خواستی دوباره باردار شی حتما فول دارو باش، عکس رنگی هم بگیر رحمت دوشاخ نباشه یا سپتوم نداشته باشه. اگه مشکل سرویکس داری هم سرکلاژ کن و پساری بزار و استراحت مطلق. خواهرم دوباره بارداره.

انشاءالله خدا بهت فرزند سالم و صالح بده این روزا یادت بره

چشم عزیزم حتما میخونم 😔 خواهرمم شرایط شما رو داره میفهمم چقدر سخته برات ۵۳۰ تا صلوات حضرت زهرا میخ ...

ممنونم..اسم بارداري مياد ميلرزم..رحمم دوشاخه نيست.   نميدونم چرا اين اتفاق ميفته ولي زير نظر دكتر هستم 

چشم عزیزم حتما میخونم 😔 خواهرمم شرایط شما رو داره میفهمم چقدر سخته برات ۵۳۰ تا صلوات حضرت زهرا میخ ...

شما هم الان بارداريد؟؟ سركلاژ شديد.. ؟؟ تولحظه تكون خور دن كوچولوتون برام دعا كنيد لطفا

ممنونم..اسم بارداري مياد ميلرزم..رحمم دوشاخه نيست.   نميدونم چرا اين اتفاق ميفته ولي زير ن ...

حق دارید واقعا 

خواهر من دچار افسردگی و اضطراب شد

مسئله کوچیکی نیست.

شاید مشکل ایمنی و انعقادی داری. آمپول آنوکساپارین و ivig باید بزنید. حتما تحت نظر پریناتولوژیست باشید.

ما نمی تونیم تحت نظر هر دکتری باشیم

شما هم الان بارداريد؟؟ سركلاژ شديد.. ؟؟ تولحظه تكون خور دن كوچولوتون برام دعا كنيد لطفا

بله عزیزم باردارم 

۱۸ هفته اورژانسی سرکلاژ شدم مشکل ایمنی و انعقادی و نارسایی دارم. 

دکتر میگه سقط های بعد از سه ماه مشکل از مادر هست نه از جنین.

باورکنید از اون موقع که گفتید همش به یاد شمام. صبح همینطور براتون دوباره صلوات میفرستادم. انشاءالله این روزای سخت هم با به دنیا اومدن فرزندتون کلا فراموش بشه🥀