2777
2789
عنوان

ازتون خاهش میکنم یه لحظه بیایید خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست
نفس عمیق یا سخت میکشم یا هر ۲۰دقیقه یبار

احتمالا تنگی نفس داری برو دکتر

یا اینکه به خودت تلقین میکنی منم یه مدت بود یا نفس عمیق می‌کشیدم یا هی راه گلومو باز میکردم ولی فکر میکنم مشکل از تنفست باشه

شماهربار داری ساعت ودیقه میگیری ومنتظر ایت واکنشی خوب معلومه ذهنتوعادتش دادی 

ببینید من وقتی نفس عمیق میکشم بار اول از ته دل میتونم ولی بار دوم ک بخام بکشم مثلا به  فرض ۱دقیقه بعدش بخام دم عمیق بگیرم مثه بار اول نمیشه چرا؟بنظرتون طبیعیه شمام اینجوری میشه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بگید چیکار کنم دلم میخاد همش پشت هم بکشم یسریا ک انگار جوک گذاشتم فقط میخدن

ذهنتو پرت کن خداروپیشاپیش شکرکن مثلا بگو خدایاشکرت که نفس کشیدنمه سالمه یاهرحمله ای ک بهت حس خوب میده فقط منفی نباشه همش منتظراین واکنش نباش ی هفته اینکارو انجام بده درست میشه 

احتمالا تنگی نفس داری برو دکتر یا اینکه به خودت تلقین میکنی منم یه مدت بود یا نفس عمیق می‌کشیدم یا ...

رفتم خداروشکر چیزی نبود

من فقط تو نفس عمیق مشکل دارم وقتی نتونم بکشم انگار ک نفسم سنگین میشه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
ببینید من وقتی نفس عمیق میکشم بار اول از ته دل میتونم ولی بار دوم ک بخام بکشم مثلا به  فرض ۱دقی ...

همین الان ی برگه بردار درمورد نفس کشیدنت ب صورت جزیات ریز ب زمان حال بنویس مثلاخدایاشکرت ک نفس کشیدنم واینقدردوست دارم و... فقط کلمات مثبت درستمیشع