2777
2789
عنوان

مامانی ivf یی

736 بازدید | 53 پست

سلام مامانای مهربون

من ۲۰ ام انتقال داشتم، ۳ تا جنین انتقال دادم.

چهارشنبه بتا دادم و مثبت شدس 😍

الان دیگه مطمئن باشم باردارم؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بود بتا عزیزم تبریک میگم

۴۸ بودش عزیزم

نگرانم

نکنه کم باشه؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
منم با ای وی اف مامان شدم منتظرم هفته دیگه برم قلبشو ببینم😍

ای جان دلم

مبارکه 🥰🥰🥰

چندم ازمایش دادی به من گفتن هر ۴۸ ساعت تکرار کنم منم تا ۳بار ازمایشمو تکرار کردم 

من ۵ ام ازمایش دادم که بعدش خورد به تعطیلی

میخواستم زودتر ازمایش بدم دکترم گفت عجله نکن

گفته بود ۱۰ شهریور برو ولی من طاقت نیوردم ۵ ام رفتم

بالای ۲۵ مثبته عزیزم فقط باید تکرار کنی دکتر به من گفت هر ۴۸ ساعت تکرار کن ببینیم جنین رشد میکنه

حتما هفته دیگه میرم

الان به نظرت جایی ازمایشگاه باز هست؟

حتما هفته دیگه میرم الان به نظرت جایی ازمایشگاه باز هست؟

فک کنم ازمایشگاه بیمارستان چون منم ازمایشم خورد به روز عید غدیر گفتن ازمایشگاه بیمارستان هست ولی من صبر کردم روز بعدش رفتم ازمایش دادم

مباااارکه عزیزم مامانای ivf یی. چقد شد هزینتون؟دولتی یا خصوصی؟ iui هم کردین قبلش؟

سلام عزیزم

من اولین ivf ام بود، ابن سینا رفتم

بسته به دارو و درمانها و ... هزینه ها متفاوت میشه یکم

قبلش iui نکردم

پس خیلی زود رفتی ازمایش دادی تا موعد ازمایش اصلی بالاترم میره 

اره به نظرم

دکترم گفت حداقل ۳ هفته بعد انتقال صبر کن بعد برو ولی من هفته دوم رفتم