2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم پسر 👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 8936 بازدید | 26 پست
آیهان ترکی  آیهان فارسی  ب مادرشوهرم گفتم موقع زایمان اسمشو بهتون میگیم میگه یعنی چی ما ...

چه پرروئیه واقعا...

حالا اگه میتونی تحملش کنی که بگو باشه کار خودتون رو کنید اونم دلش خوش باشه، اگه خیلی رو مخته که مودبانه جوابش رو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال اکثر پسرایی که بدنیا اومدن سامیارن

😂تعدادشون بالاست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
😂تعدادشون بالاست

نمیدوونم چرایهویی افتاد سرزبون مردم؟کی گفت آخه؟

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
چه پرروئیه واقعا... حالا اگه میتونی تحملش کنی که بگو باشه کار خودتون رو کنید اونم دلش خوش باشه، اگه ...

جالب اینجاست بعد ۴ سال ناباروری بچه دار شدیم از اول بارداری حالم بشدت بد بود حتی یکبارم نپرسید دلت چی میخواد یا زنگ بزنه تلفنی حالمو بپرسه حالا اسم انتخاب میکنه برام😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دنیل  بنیامین رایان

اره رایان روهم در نظر داریم فراموش کردم بنویسم

به نظر من از بین اسم های انتخابی شما ویهان قشنگ تر   

اسم یکی از داداشام ویهانه و اون یکی سبحان  اسم پسر داییم هم دایانه واقعا اسم های خوبین

اسم های پیشنهادی

سبحان=ریشه عربی .یکی از القاب خداوند..به معنی پاک        

دایان=ریشه ترکی.به معنی دایه. سرافرازی                                                                                                                             مهدیار=ریشه عربی فارسی.به معنی یار حضرت مهدی                                                                                               

الیار= ریشه فارسی معنی ترکی یار و یاور ایل یا خانواده                                    

دارمان=ریشه فارسی.به معنی  اسم یکی از سپهسالار ارمنی معاصر خسرو پرویز

دارا=ریشه فارسی به معنی دارنده .صاحب تخت پادشاهی

دومان=ریشه ترکی اذری معنی ترکی.مه غبار

رایان= ریشه فارسی  اسم کوهی در حجاز و نام شهرو روستا 

اراد=اینو نمیدونم

مهراد=ریشه فارسی معنی ترکی "مه" به معنای غبار "راد"به معنای بخشنده

مهیار=ریشه فارسی "مه"به معنای ماه "یار" دوست  دوست ماه