2777
2789
عنوان

شیاف ماریانا خواهشن بیاین😥😥

5433 بازدید | 17 پست

من دوروزه استفاده کردم پریود شدم درصورتی ک هفته پیش پریود بودم 

و به شدت هم داره خون میره....چیکارکنم قطع بشه؟؟؟ 

تروخدا کسی میدونه یا استفاده کرده راهنمایی کنه🥺

اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن  برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂

از کسی که خریدی بپرس خب😐شاید طبیعی باشه

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای عفونت استفاده کردم ولی پریودم فرق نکرد اما شدیدا عفونت را خارج میکرد احتمالا چون گرم باعث پر ...

اینهمه خونریزی طبیعیه؟؟؟

جوابمو نمیده

یه پیج من دارم اسمش دکتر پوزیشنه اون از این شیافا داره اگه اینستا داری ازش بپرس

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من واسه عفونت مصرف کردم

اتفاقا عفونتشم رفت!از جایی که نمیشناسی نگیر ماریانا تو ایران نیست فقط اسمشو زیاد کردن واسه بهره برداری من از یجا محصولات پوست و مو میخرم این پودرم برای مادرم از اونجا خریدم که الان۱۶روزه استفاده میکنه میگه عالیه ۱۸۰ خریدم براش فکر کنم واسه دوماه بسشه

اتفاقا عفونتشم رفت!از جایی که نمیشناسی نگیر ماریانا تو ایران نیست فقط اسمشو زیاد کردن واسه بهره بردا ...

منم ی بسته ۱۲ عددی شیاف و ۱۰۰ هزار خریدم