2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا ... فقط چند نفر

205 بازدید | 29 پست

ببینید صبح یه خانومی تاپیک زد که مادرشوهرهرم میگه عروسی نگیر اما من میخام بگیرم بعد همه اول گفتن آره راست میگه خوب الان کروناست و فلان 

باز گفت خوب باشه اومدیم و چند سال کرونا بود ما نگیریم؟! 

کم کم اکثر خانومایی که اون تاپیک بودن از حرفش عصبی شدن مخصوصا اونایی که چند ماه قرنطینن 

هر چی می‌گفتیم فایده نداشت حرف خودشو می‌زد هر دفعم بدتر از قبل ... مثلاً می‌گفت شماها خودتون عروسی گرفتین حالا برای من اینجوری میگید گفتن نه مام نگرفتیم نمی‌فهمید😐

بعد گفتیم مهمونا نمیان گفت چرا همشون گفتن حتما بگیر ما میایم هر ۴۰۰ نفرشون گفتن میان😐

اون😏

ما😐🙄😮🤤😥😤😲😲😲😠

دیگه داغ کردیم اما حالیش نمی‌شد . آخه ۴۰۰ نفر لامصب!؟ 😐 

خلاصه هی توجیحش می‌کردیم فایده نداشت حرف خودشو می‌زد آخر قفل کرد 

بعد تو یه تاپیک دیگه گفت من همه اونایی که قضاوتم کردن میسپرم به سر برید ابوالفضل 😐

آخه قضاوت وقتیه که پشت سر هم توجیح نکنی کارتو هی حرف خودتو نزنی ... 

می‌تونستی هر توضیحی داری همون اول بگی که بقول خودت قضاوت نشی ... 

حالا الان من از شما میپرسم لطفا بگید حق با کیه 🙄

عصبی شدم با نفرینش ... 

لینک میزارم خودتون بخونین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4949626/مادرشوهرم-گیر-داده-عروسی-نگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظر منم تو این شرایط عروسی صحیح نیست

درسته عروسی آرزوی بیشتر دختر خانماست ولی خب سلامتیشون که مهم تره

و اگه میخواست کار خودش و بکنه و عروسی بگیره چرا تاپیک زد که فقط مخالفت کنه؟ 

متعهد

توضیح دادم برا کسایی که حال تاپیک دیدنو نداشتن 

چرافک میکنین هرکی نفرین کنه میگیره؟

امروز صبح همسایه ما برااینکه گوسفنداگلی که درحیاط کاشته بودوخورده بودن چوپونارو همچین نفرین میکرد الهی پرپربشین به حق علی الهی جنازتون بیوفته رودست مادرتون حالادوتاشونم جوون من فقط گفتم برای یه گل ارزش نداره سرصدامیکنی 

خودشم پسر داره نفرین انرژی منفی برمیگرده به خود ادم من فقط نفرین مادروپدروقبول دارم که نفرین کنن اونسردنیام باشی توقبرم باشی میگیرتت چون حق به گردنت دارن 

اگه راه به راه باحرف یه ادم دوهزاری نفرین بگیره سنگ روسنگ بندنمیاد پس قانون دنیاو خداوحق اماما که به اسمشون نفرین میکنن کجارفته!!؟؟؟

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘