2777
2789
عنوان

کسی که گردنش شکسته چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 24 پست
مادرش خبر داره بچش فوت شده ؟

بله یک سال بود این بچه مادرش پیدا کرده بود هفته ای یک روز میرفت بهش سر میزد مادرش دو تا بچه از شوهر جدیدش داره دیشب بهش اطلاع دادن که بچت فوت کرده.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
آخ بمیرم الهی چقدر حالم بد شد خدایا😭😭

ببخشید حالتون بد کردم 😔 دعا کنید زنداییم خوب بشه بچهاش دیگه طاغت ندارن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه چه سرنوشت تلخی داشته، خدا رحمتشون کنه و زنداییت رو شفا بده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دختراداییم نبوده عزیزم پسرداییم ده سال پیش فوت کرده بود زنشم میره ازدواج میکنه این نوه پسری بوده 😔& ...

نترس بابا فامیلای ما ام مبااشین چپ‌کرد گردنش شکست خداروشکر چیزی نشد الان سالمه سالم

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  

اگه بجای زنداییت بودم دلم میخاس دیگه هوش نیام 😭

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چندتا بچه داشتن پسرداییت چی میشه فوت میکنه داییت چندسالشون بوده؟  کجا تصادف کردن مسافرت بودن ...

دایبم ۴ تا بچه داشت همه ازدواج کردن پسر دایبم چند سال پیش وقتی بچش ۴ سالش بود تو خواب سکته مغزی کرد البته اعتیاد هم داشت

این بچه پیش زنداییم اینا بزرگ میشه چون مادرش ازدواج کرد دیشب تو راه زرین شهر باغشون بود از اونجا برمیگشتن با کامیون تصادف میکنن😔

سلام عزیزم حال زنداییت چطوره

سلام یه عمل دستش انجام دادن انگشتاشم شکسته بود سه چهار تا عمل دیگم داره😔

سلام یه عمل دستش انجام دادن انگشتاشم شکسته بود سه چهار تا عمل دیگم داره😔

الهی به حق این روز حضرت ابولفضل خودش کمکش کنه سالم وسلامت از زیر عمل بیاد بیرون.سایه اش از سر بچه هاش کم نشه.

شرط چاقو مُرد