2821
2789
عنوان

تشک رویا بونل کدوم خوبه؟

10778 بازدید | 18 پست

با سلام به همگی،عزیزان شنیدم که تشک رویا بونل ،تشک خوب و راحتیه...حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه 50 کیلو وزنمه،کدوم شماره اش بهترینه ؟...اینم عرض کنم که تشکی باشه که نه نرم و نه سفت باشه...احساس راحتی داشته باشم طوری که کمردرد،درد عضلانی،کوفتگی عضلانی و گرفتگی عضلانی نده...با توجه به گفته ها کدوم بونل هستش که نه نرمه و نه سفت و تمامی این مزایا رو داره طوری خواب بسیار راحت بدون تنش داشته باشم،اگه تجربه ای،از تشک رویا بونل دارید،ممنون میشم استفاده کنم...خودم بونل 1-مدنظرمه اما نمیدونم آیا برای من مناسبه؟اصلا آیا هر رنج وزنی ای،من جمله وزن من میتونه خواب راحتی رو روی این تشک احساس کنه؟

بونل فنر متصله.من برا همین بونل نگرفتم.حضوری که‌میری خودشون با توجه به وزن هر دوتون و عادات بدنیتون پیشنهاد میدن.مثلا از من پرسید رو زمین میخوابی راحتی یا نه و از این سوالا.الانم از تشکمون‌راضی ام

بونل فنر متصله.من برا همین بونل نگرفتم.حضوری که‌میری خودشون با توجه به وزن هر دوتون و عادات بدنیتون ...

من رو رمین میخوابم...دو تا رویال امتحان کردم....افتضاح بودن...بدن درد،کتف درد،کمردرد آوردند...الان به دنبال تشک فوق العاده راحتم که نه نرم و نه سفت باشه و این معایبی رو که گفتم ایجاد نکنه...مال شما چه نوعه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رو رمین میخوابم...دو تا رویال امتحان کردم....افتضاح بودن...بدن درد،کتف درد،کمردرد آوردند...الان ب ...

برا من رویا مدل اولترا.اینکه شماره چندشو برداری رو اونجا باید خودشون راهنماییت کنن.اولترا فنر منفصله.فرق منفصل و متصل هم اینه که تو منفصل فنر یه پارچه س و اگه اینور تخت شوهرت پاشه تو هم اونور جابجا میشی اما منفصل فنرا جدا جداس و با جایجایی یه نفر رو تخت اونور تخت تکون نمیخوره.بجز بونل و اولترا هم یه مدل دیگه داره که اون طبیه و کلا گمونم فنر نداره.من که رفتم بهم گفتن اولترا بهترین مدلشه.توام برو عادات خوابت و وزنتون رو بگو راهنمایی میکنن حتما

همونجام تشکا رو امتحان کن خودت ببین با کدوم راحتی.شاید من با اولترا راحتم شما نباشی.اونجا همه مدلاش ...

مگه اجازه میدن که امتحان کنیم؟....والا یکی گفت جدیدا اولترا 1 گرفته به قدری سفته که کمردرد شده...یکی دیگه هم گفت اولترا بده بعد سه ماه گود افتاده و اصلا خوب نیست...دنبال یه تشک هستم که مثل تشکهای استفاده شده در هتل راحت باشه...طوری که وقتی از خواب بیدار شدم کمرم،عضلاتم حس آرامش و سبکی و راحتی داشته باشه،انگار نه انگار که روی چیزی دراز کشیده و در تماس بوده

مگه اجازه میدن که امتحان کنیم؟....والا یکی گفت جدیدا اولترا 1 گرفته به قدری سفته که کمردرد شده...یکی ...

اره اجازه میدن.من رفته بودم نمایندگی تشک رویا.از هر کدوم یکی پهن کرده بود رو تخت و من امتحانشون کردم.من الان دو ساله اولترا دارم و هر شبم روش خوابیدیم.نه گود شده نه مشکلی داره.من رویال رو شنیدم که گود میشه.اما من یادم نیس برا من شماره چنده اولتراس.فقط اگه چند شب رو زمین بخوابم بعدش برم رو تخت شب اول یکم بدنم تعجب میکنه از شب دوم دوباره راحتم کاملا.ببین بدن با بدن فرق داره خودت انتخاب کن من چیزی که خودم دارم و راضی ام‌رو گفتم

برا من رویا مدل اولترا.اینکه شماره چندشو برداری رو اونجا باید خودشون راهنماییت کنن.اولترا فنر منفصله ...

ممنونم...من مجردم...فعلا یک نفرم  ...دو نفر نشدم هنوز   ....ولی ممنون از راهنماییهاتون..اگه دونفره شدم حتما مدنظر قرار میدم  

اره اجازه میدن.من رفته بودم نمایندگی تشک رویا.از هر کدوم یکی پهن کرده بود رو تخت و من امتحانشون کردم ...

ممنونم ازتون...چند دقیقه رو هر کدوم دراز،کشیدین؟...ان شاا...که اجازه بدن من هم امتحان کنم،اینطوری میشه یه تشک موردنظر دست پیدا کرد

ممنونم ازتون...چند دقیقه رو هر کدوم دراز،کشیدین؟...ان شاا...که اجازه بدن من هم امتحان کنم،اینطوری می ...

اصلا مشکلی نداشتن هر چقد که امتحانشون میکردم.میتونی دراز بکشی یکم غلتم بخوری جابجا شی ببینی چطوریه.من تنها رفته بودم وزن خودم و شوهرم رو پرسید و بعد گفت مثلا این و این براتون مناسبتره و فرقاشونم گفت بعدش گفت مثلا مشکل کمردرد دارید یا نه.رو زمین میخوابی راحتی یا رو جای نرم و از این صحبتا.بعدش خودم گزینه ها رو تست کردم و انتخاب کردم

اصلا مشکلی نداشتن هر چقد که امتحانشون میکردم.میتونی دراز بکشی یکم غلتم بخوری جابجا شی ببینی چطوریه.م ...

چقدر خوب...شما جسارتا کدوم شهر هستین،منظورم کدوم نمایندگیش؟.ّّّّّّ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز