2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید ، خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 150 پست

منم یاد خودم افتادم یه سال قبل همین موقع حالم مثل تو بود ولی الان خوبم باهاش کنار اومدم با این تفاوت که من خودم از زندگیم پرتش کردم‌بیرون خودم فهمیدم خیانت کرده یه هفته بعد از کات مون دختره هم ولش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه دلیل الکیه ، به قول خودت عاشق واقعی راه رسیدن به عشقش و پیدا میکنه

دقیقا ولی روح منو نابود کرد 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   

مطمین باش هر چ نشد خیریته .. امکان داره بعدها یچیزای ازش ببینی یا دربارش بشنوی ک روزی هزار بار خدا رو شکر کنی ک قسمتش نشدی . برام اتفاق افتاده ک میگما

خدایا نگاهتو ازم نگیر .. 
این مردا ی مدت بعد عروسیشون باز شروع میکنن حواست باشه دیگه دورت نیاد زنشو بیشتر میخاد اما وقت گذرونی ...

راستش و بخوای هنوز منتظرم بیاد بگه بد کردم منو ببخش

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
مطمین باش هر چ نشد خیریته .. امکان داره بعدها یچیزای ازش ببینی یا دربارش بشنوی ک روزی هزار بار خدا ر ...

خدا از زبونت بشنوه ، الان که دارم دیوونه میشم

روز اول محرم از ته دلم تو حرم امام رضا خواستم تاوان بده و زجر بکشه ، خیلی نابود شدم  من آدم بد ...

منم دعا کن.....

یه جورایی می فهمم چی میگی....

ایشالا به زن و دختر و مادر و خواهر خودش برگرده..... تا بفهمه فقط خودش و احساسات کثیفش مهم نبود و نیست.....

هیچ وقت حالت خوب خوب نمیشه اما به مرور بهتر میشی... مقاوم تر.... بی احساس تر.... سخت تر‌... بدبخت ...

هعییی ، دوس ندارم اینطوری باشم 

من آدم شاد و خوشحالی بودم ، حالا حتی نمیتونم لبخند بزنم

تنهایی حق کسیه ک خیانت میکنه اما نصیب کسی میش ک وفادار می مونه..ِِ

ی روزی این روزای سخت تموم میشه تومی مونی و احساسی ک دیگ نابودشده بخاطر مردی ک توروفقط برا سرگرمی میخواست....اشکاتوبریز غصه هات تموم میش وواگذارش کن بخدا

منم دلم بدجور شکسته ولی رهاش کردم خیلی تنهام ولی کنار اومدم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
راستش و بخوای هنوز منتظرم بیاد بگه بد کردم منو ببخش

توبه بعد چوار میکنی؟راه خیانتشو باز میکنی؟تجربه من اینه ک باز میاد و خامت میکنه برا دوستی البته زنشم زنش میمونه و خانم خونشه

جواب ابلهان خاموشیست  

عزیزم اولش اشتباه کردی ک وابسته شدی این دنیا ارزش دل بستن ب هیچ کس رو نداره شوهر ادم وفا نداره حالا دوس پسر ک جای خود داره..درثانی واگذار کن بخدا یه رفیقی داشتم ۷سال با پسری رفیق بود اخر پسره رو امتحان کرد دید پسره اخلاقی میزون نیست.بعدش کات کرد باهزار سختی و مشکلات خیلی اذیت شد.بعد سه سال با یه پسری اشنا شد صد درجه از اون قبلی بهتر الانم ازدواج کردن..بنظرم توکل کن بخدا شاید مصلحتی توش بوده

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان