2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید ، خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 150 پست
منم مثل تو بودم ولی واسم خبر اوردن خودش میترسید بهم بگه میگفت طلا قش میدم ولی نداد منم باهاش تموم کر ...

من خیلی حس بدی دارم ، دوس ندارم طلاق بگیره بالاخره اون دختره هم گناه داره ولی دلم میخواد حتی شده لحظه آخر عمرش یاد من و زجر کشیدنم بیفته و از عذاب وجدان بمیره

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
روز اول محرم از ته دلم تو حرم امام رضا خواستم تاوان بده و زجر بکشه ، خیلی نابود شدم  من آدم بد ...

حست رو درک می کنم عشق منم یکی دیگه رو گرفت و می گفت با تو هم دوست می مونم تا یه ساله پیشم با یه خط دیگه بهم پیام می داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه ساله بعدازاون دیگه نتونستم به مردی نگاه کنم واعتمادکنم البته منومامانش نزاشت

من باباش نزاشت البته منو نمیدونست ولی پدرش میگفت هرکی که من میگم اونم میترسید آخه باباش مریضی قلبی داشت  ولی  هرکی عاشق بشه که عشقشو  ول نمیکنه  

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
خب این آدم که شب قبل نامزدیش هم بهت پیام داده که تور رو دوست داره، احتمالا زندگی مشترکش پایدار نیست ...

آدم بدی نبود واقعا اصلا اینطوری نبود ، نمیدونم چرا این کار و کرد 

بلافاصله هم اینستاش تاریخ عقدش و گذاشت با یه قلب 

بنظرتون اینقدر زود عاشق اون شده؟

حست رو درک می کنم عشق منم یکی دیگه رو گرفت و می گفت با تو هم دوست می مونم تا یه ساله پیشم با یه خط د ...

نه من طاقت این کار کثیف و ندارم ، ولی سختمه که چرا رف با اون ازدواج کرد ، اونم با این وقاحت

من خیلی حس بدی دارم ، دوس ندارم طلاق بگیره بالاخره اون دختره هم گناه داره ولی دلم میخواد حتی شده لحظ ...

عزیزم من زندگی اینقدر درد سر داره که یاد هیچ کس نمیفته 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
اره یادت میره عشق منم ازدواج کرد من فراموشش کردم همین نیم ساعت پیش تو اینستا بهم ریکو داده تاپیک اخر ...

فقط میخوام عذاب وجدانش و ببینم ، فکر این که خیلی راحته و براش مهم نیس با من اینکارو کرده داغونم میکنه

آدم بدی نبود واقعا اصلا اینطوری نبود ، نمیدونم چرا این کار و کرد  بلافاصله هم اینستاش تاریخ عق ...

نمی دونم

نمیشناسم و نمیتونم قضاوت کنم

ولی میدونم تو این دوره زمونه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست متاسفانه

من باباش نزاشت البته منو نمیدونست ولی پدرش میگفت هرکی که من میگم اونم میترسید آخه باباش مریضی قلبی د ...

ماهمدیگروواقعادوست داشتیم الان که جداشدیم بااین‌که زن گرفته همش توی کوچمونه شباخستم کرده همش مثل یه سایه دنبالمه میگم میخوام جدابشم ولی واسه من دیگه مرده

من باباش نزاشت البته منو نمیدونست ولی پدرش میگفت هرکی که من میگم اونم میترسید آخه باباش مریضی قلبی د ...

اینا همه دلیل الکیه ، به قول خودت عاشق واقعی راه رسیدن به عشقش و پیدا میکنه

میترسم تا آخر عمرم همینطوری بی تاب باشم ، از همه کارهام موندم ، خستم خیییلی  دلم خیلی شکسته ، ...

این مردا ی مدت بعد عروسیشون باز شروع میکنن حواست باشه دیگه دورت نیاد زنشو بیشتر میخاد اما وقت گذرونی هم ک شده باز میاد

جواب ابلهان خاموشیست  
میترسم تا آخر عمرم همینطوری بی تاب باشم ، از همه کارهام موندم ، خستم خیییلی  دلم خیلی شکسته ، ...

هیچ وقت حالت خوب خوب نمیشه

اما به مرور بهتر میشی... مقاوم تر.... بی احساس تر.... سخت تر‌...

بدبخت اون دختری که با این هرزه ازدواج کرد.... مثل آب خوردن دل می شکنه و به هیچ حساب می کنه احساسات آدما رو .... خدا بهت رحم کرده.... به اونم وفادار نمی مونه... ته تهش بمونه توو زندگیش، پشت سرش میگه مادر بچه هام!

دوستی همینه دیگه تحملتو بالا ببر منم این درد بیدرمون رو تجربه کردم 14 سال گذشته

چقدر طول کشید فراموشش کنی؟ یا حداقل آروم بگیری