2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید ، خیلی داغونم

2703 بازدید | 150 پست

5 سال پیش با پسری آشنا شدم باهاش دوس شدم و خیلی دوسش داشتم ، اونم خیلی می گفت منو دوس داره 

حالا بعد 5 سال منو تنها گذاشت و ازدواج کرد 

هفته پیش جمعه عقد کرد 

من خیلی داغون شدم تروخدا بگید چیکار کنم

تروخدا برام دعا کنید

دارم میمیرم

بنظرتون میتونم فراموشش کنم؟

از خدا میخوام بابت دونه دونه اشکهام تاوان بده

بنظرتون تاوان کارش و میده یا نه؟ من و تنها رها کرد 

حتی شب قبل نامزدیش بهم پیام داد دوست دارم 

خیلی نامرده خییلی 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم تا آخر عمرم همینطوری بی تاب باشم ، از همه کارهام موندم ، خستم خیییلی 

دلم خیلی شکسته ، تو مدتی که باهاش بودم نگاهم سمت کسی نمی رفت

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

نه تاوان نمیده .زیاد دیدم این مواردو .اره فراموش میکنی بلاکش کن دیگه هم بهش فکر نکن جایی نبینش حتی دورادور کم کم از ذهنت پاک میشه .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

کاری که باید بکنی اینه که رهاش کنی و خداروشکر کنی با همچین شخصی ازدواج نکردی!

میدونم الان منطقی فکر کردن برات سخته

اما شخصی که به اصطلاح آدما رو قال میذاره و بهشون دروغ میگه ، تصور کن تو زندگی مشترک و زیر یه سقف چه فاجعه ای ممکنه باشه! 

تو لایق آدمی هستی که عاشقت باشه و باهات در هرلحظه روراست باشه و برات بجنگه❤ رها کن بره 

دوست عزیز ارامش میخوای برو به نماز پناه ببر ذکر بگو قران بخون 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم