2777
2789
عنوان

چجوووری چاق بشم لاغری کلافم کرده

394 بازدید | 72 پست

سلام خانما ۲۰سالمه وزنم ۵۴خیلی دوست دارم تپل بشم صورتم مخصووووصاااا 

اما فایده نداره هرچی غذا میخورم انگار ن انگار البته بچه هم شیر میدم اما ب همون اندازه هم غذا میخورم جبران میکنم ولی چاق نمیشم 

فقط سر پسرم ده کیلو اضافه کردم ک بعد زایمان همشش رفت قرصی دارو گیاهی پیشنهاد چی دارین خدا خیرتون بده  

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا...دختر من نه سالشه۵۵کیلوعه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ای بابا  

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
وااای خدا...دختر من نه سالشه۵۵کیلوعه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

وای دروغ

منم دخترم امسال میره اول ۲۵ کیلو😭😭😭😭

نگرانشم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

کپسول فت فست خوبه عوارضم نداره باخیال راحت بخور.

تو همین چند تا پست قبلی خیلیا گفتن کلی ضررداره که باد میاره فقط و بدند درد و کلی عوارض دیگ

گیاهی‌چیزی نمیشناسید

سلام ،من ۵۰ کیلو بودم و خیلی چیزارو امتحان کردم و جواب گرفتم ،اول از همه قرص سیپروهپتادین خوردم خیلی اشتهام باز کرد ولی خیلی خواب اور بود خیلی 

ولی وزن اضافه کردم ۵ کیلو بعدش قرص فت فیس خوردم همه میگفتن بخوری ول کنی برمیگرده ولی الان ی ساله برنگشته الان ۶۳ کیلوم ،میگن جنسینگم خوبه ،ولی خب هرکدوم عوارض خودشو شاید داشته باشه ،اینا راهکارای من بود ،ریسک عوارضشو پذیرفتم 

عزیزم چرا یه فکری به حال اضافه وزنش نمیکنی؟؟؟؟؟

چی کار کنم

منم دخترم امسال میره اول ۲۵ کیلو نگرانم هر چی میگم کم بخور حرف گوش نمیده شکمشم بزرگه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

تو همین چند تا پست قبلی خیلیا گفتن کلی ضررداره که باد میاره فقط و بدند درد و کلی عوارض دیگ گیاهی‌چی ...

قدت چنده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای دروغ منم دخترم امسال میره اول ۲۵ کیلو😭😭😭😭 نگرانشم

بخدا راست میگم...خیلی براش مشکل پیش اومد😭😭😭😭البتع الان رژیم دادم بهش....ورزشم میکنه...یکم جمع شده شکمش...حدودا دوهفته اس.....ولی وزنش نکردم ببینم چیزی کم کرده یا نه

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
تو همین چند تا پست قبلی خیلیا گفتن کلی ضررداره که باد میاره فقط و بدند درد و کلی عوارض دیگ گیاهی‌چی ...

همکارمن مصرف میکرد خیلی راضی بود. بدن بابدن متفاوته. چندروزامتحان کن اگه اذیتت کرددیگه نخور.

بخدا راست میگم...خیلی براش مشکل پیش اومد😭😭😭😭البتع الان رژیم دادم بهش....ورزشم میکنه...یکم جمع شد ...

من میگم از مواد غذایی همه بچه های نسل جدید چاقن😭😭😭