2777
2789
عنوان

راه کار بیکاری و تنهایی ی خانوم خونه دار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 57 پست

ترس چرا. الان دخترای 18 ساله شهر دور دانشگاه قبول میشن میرن شهرو عین کف دست یادمیگیرن

برو خیاطی حسابی درگیرت میکنه. من چون خودم خیاطم میگم.یا کراتین و اکستنشن واینا یادبگیر هم میتونی تو خونه مشتری بگیری هم سالن کارکنی کلی دوست پیدا میکنی

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ترسی گلم اعتماد به نفست رو ببر بالا ،مردم هیچ شهری بد نیستن قربونت والا ما میریم مسافرت تازه کیف ...

مشهدم.. آخه تاحالا تنهایی جایی نرفتم میترسم

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s

واقعاً بعد دو صفحه هیچ پیشنهادی نداشتین؟ 

ببین استارتر مامان خود من کارمند دانشگاه بود. بعد بازنشستگی، شروع کرد یادگیری هنر. چرم، خیاطی، گلدوزی، گلچینی. سنتور هم یه شش ماهیه میره. تازه 50 سالش شده باز عروسک سازی داره یاد میگیره 

همه مانتوها و بلوزا رو خودش میدوزه. کلی کیف کوچیک و بزرگ برا خودش با چرم دوخته... اصن نمیدونی همه روزاش مفیده 

تازگی‌ها بهش یاد دادم از فیدیبو کتاب صوتی گوش کنه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

من افسرده شدم

چند وقت قبل یه کار بهم پیشنهاد شد که باید با کامنت گذاشتن ریکئست جمع میکردی و اگر تا سر ماه اون تعداد مشخص میومدن دایرکتت بهت حقوق دو ملیون پونصد میدادن 

که اونم به دلیل سختگیری اینستا نتونستم انجام بدم

کار اینجوری سراغ ندارین هم برای پر کردن وقت خوبه هم یه کار

واقعاً بعد دو صفحه هیچ پیشنهادی نداشتین؟  ببین استارتر مامان خود من کارمند دانشگاه بود. بعد با ...

چرا عزیزم پیشنهاد بچه ها خیلی خوبه اما امتحان کردم بعضیاشو  حوصله ندارم واقعا .. 

یک.کارهنری داخل خونه برای،خودت جورکن برای خونه ی،خودت درست کن برو.پیج خانم همساده به انگلیسی سرچ.کن..یه خانومه پروفایل که شوهرشو ازپشت بغل کرده..کارهاش خیلی آسون اما شیکه اونم مث تو.بوده اما خودشو سرگرم کرده

الهی و ربی من لی غیرک
مشهدم.. آخه تاحالا تنهایی جایی نرفتم میترسم

وای چه عالی خوشبحالت حرم نزدیکتونه ،دختر مشهد که امنیتش خوبه ما شبا حرم تنهایی میرفتیم ،دختر توکل کن به خدا برو یه بار ببین چطوره وگرنه شوهرت رو بد عادتدمیکنی دیگه خودش بهت اجازه نمیده تنها بری بیرون

چرا عزیزم پیشنهاد بچه ها خیلی خوبه اما امتحان کردم بعضیاشو  حوصله ندارم واقعا ..

خب تو صبر کنی حوصله بیاد، فایده نداره 

تو این مواقع اول باید دست به کار شی حوصله خودش میاد

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
یک.کارهنری داخل خونه برای،خودت جورکن برای خونه ی،خودت درست کن برو.پیج خانم همساده به انگلیسی سرچ.کن. ...

دوست دارم سفارش کیک و شیرینی بگیرم  اما با شرایط کرونا کسی سفارش نمیده 

دوست دارم سفارش کیک و شیرینی بگیرم  اما با شرایط کرونا کسی سفارش نمیده

داری افسردگی میگیری

وای چه عالی خوشبحالت حرم نزدیکتونه ،دختر مشهد که امنیتش خوبه ما شبا حرم تنهایی میرفتیم ،دختر توکل کن ...

ن اتفاقا اصلا شوهرم اینطور نیست.. حتی میره سرکار با سرویس میره ماشین می داره خونه ک من برم بیرون اما خب نمیرم .. چون تاحالا تنهایی نرفتم ی ترس ک دارم باید امتحان کنم ترسم بریزه