2777
2789
عنوان

راه کار بیکاری و تنهایی ی خانوم خونه دار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 57 پست

توشهرغریب پرس جوکن ببین کتابخونه نزدیک خونتون کحایه؟ بعدش یاپیاده روی کن تااونجا یابا تاکسی برو کتاب سفارش بده بگیر وبیاخونه بخور. کیک درست کن توخونه پیراشکی باخمیرنونوایی... توگروه های تلگرام عضوشو گل وگیاه وسبزیجات توحیاط یابالکن پرورش بده. خودتوبه یه چای سبز دعوت کن. کلاس مجازی آموزش خیاطی یانمد دوزی عضوشوبراخونت چیزای جالب وخلاق بساز

دقیقا من همش تو خونه ام .. هر چند شوهرم خیلی اهل تفریح و بیرون رفتن اما همیشه مجبوره شیفت باشه و وقت ...

گلم همه مردا اینطورن سرکارن ووقت ندارن اگه میتونی وشهر خوبی هستی عصرا برو پیاده روی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر خوبی اما خب میترسم تنهایی جایی برم

چه ترسی گلم اعتماد به نفست رو ببر بالا ،مردم هیچ شهری بد نیستن قربونت والا ما میریم مسافرت تازه کیف میکنیم از اخلاقاشون ،کدوم شهری؟

توشهرغریب پرس جوکن ببین کتابخونه نزدیک خونتون کحایه؟ بعدش یاپیاده روی کن تااونجا یابا تاکسی برو کتاب ...

اتفاقا خیلی اهل آشپزی و درست کردن غذا هاای مختلف ام و خیاطی هم بلدم اما حوصله ندارم .. این تنهایی هر روز و دوری از خونواده ام انگاری افسرده ام کرده 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
شبها بر پیاده روی جاماهم گرمه شب روبراپیاده روی برنامه ریزی کردم

شب شوهر خستس نمیاد ،منم این روزا از بی تحرکی دیسکم گرفته تردمیل دارم ولی حوصلشو ندارم خیلی دوس دارم ذوق داشته باشم ولی از وقتی کرونا اومد افسرده شدم