2777
2789

آیابیمارستان خصوصی یه آدم میرسن وقتی درد زایمان شروع میشه من دولتی رفتم اصلا هیچ کاری نمیکردن میگفتن تحمل کن تارحمت بازشه آیاخصوصی هم اونطوریه میترسم برم خصوصی اون همه پول بدم بازم ول کنن روتخت تاخودم دردبکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو میوندن دستمو میگرفتن باهام حرف میزدن بهم دلداری میدادن.یه پنبه آغشته به اکالیپتوس فکر کنم دادن بهم بو کنم که ارامش بخش هست.دوستم که کلا طبیعی زایمان کرد وقتی درداش اوج گرفت و اماده زایمان بود واسش بیحسی زدن

ولی در کل به نظرم همون برو دولتی😁

عزیزم همه جا همینطوره

من خصوصی بودم چون ماما همراه نداشتم درد کشیدم تا رحمم باز شد ولی خب من کلا ساعت 3 ونیم نصف شب رسیدم بیمارستان 6 و نیم هم کوچولو به دنیا اومد

ولی خب خیلی خدش برخورد بودن خیلی مهربون رفتار میکردن بعد زایمان هم رسیدگیشون عالی بود

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

من خصوصی بودم خوب بودن بهم میرسیدن البته سزارین بود .ولی اول رفتم اتاق زایمان دیدم به طبیعی هام میرسیدن

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

طبیعی باید خودت دردها رو تحمل کنی و یه سری کارها مثل ماساژ و جکوزی و تکنیک تنفس و رقص و ... هست که مامای همراه کمکت می‌تونه بکنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اگه از نظر درد میگی ک ببین عزیزم...آش کشک خاله اته...تا دهانه رحم ۱۰ سانت نشه زایمان نمیکنی...روش های طبی کمی هست ک کمک کنه ب مادر.میمونه یسری ورزش هاو ماساژ ها ک خوب قابل آموزش ه و خودت تمرین کن یا ماما همراه بگیر...

ولی اول  آخر این درد ۱۰ سانت شدن رو تو باید بکشی.

حالا این وسطا ناز کش میخوای ک برو خصوصی و پول ناز خریدنشونم بده...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

چه دولتی چه خصوصی باید اون مدت زمان درد روبکشی هیچ جایی ماما نمیاد بالاسرت واسته که تو دردات تموم شه مگر اینکه ماما همراه داشته باشی که من با این که آخرش سزارین شدم داشتم و خیلی خوب بود.اگه میخوای تنها نباشی ماما همراه بگیر

**اللهم عجل لولیک الفرج**

من طبیعی بودم دو نفر ماساژ میدادن کیسه آب گرم برام آورده بود بهم تمرین میدادن با روحیه خلاصه عالی بود صد بار دیگه هم اگه زایمان کنم میرم خصوصی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من طبیعی بودم دو نفر ماساژ میدادن کیسه آب گرم برام آورده بود بهم تمرین میدادن با روحیه خلاصه عالی بو ...

کدوم بیمارستان؟

دکترتون کی بود؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!