2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم یا نه

96 بازدید | 15 پست

دانشگاه شریف ارزش داره سال اول نشد یه سال پشت کنکور بمونم؟

کتاب‌های سال قبلش تغییر می‌کنه؟

و اینکه سالی که پشت کنکور بمونم باید مدرسه برم یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال بخون قبول میشی متم هدفم شریفه

من دهمم ولی میترسم قبول نشم....

وقت هست ولی اگه بتونم برسونم،رقیبا خیلی سرسختن.

میشه بگی از چه لحاظ میصرفه؟خیلی خیلی سنگینه آدم کل نوجوانی و جوونیش حیف میشه اونجا واقعا پیر میشه انقد سختگیری زیاده.برای اپلای و مهاجرت فقط می‌دونم خیلی میوه مزایا دیگش خبر ندارم والا

الان دهمم نمی‌دونم والا😄

یعنی سه سال وقت داری تا کنکور، خوب از همین الان شروع کن برای کنکور خوندن، نه پشت کنکور میمونی، نه بهت سخت میگذره اون سال
درس های امسال رو طوری بخون که انگار کنکور داری. تست هاش رو بزن
وقت استراحت هم به خودت بده، با برنامه ریزی همه کار میتونی بکنی

والا میگن خارجی ها فقط دانشگاه شریف رو میشناسن ن هیچ دانشگاهی دیگه ای فقط شریف برا مهاجرت

فک کنم هرکی می‌ره سریع مهاجرت می‌کنه.به درد تو ایران موندن نمیخوره آدم بخواد بره.

آلمان خوب میگیره انگار از شریف

یعنی سه سال وقت داری تا کنکور، خوب از همین الان شروع کن برای کنکور خوندن، نه پشت کنکور میمونی، نه به ...

رقیبام از تابستون شروع کردن اینطوری.ازمون ماز دادم رتبم ۲هزار شد از ۱۷ هزار.بخوام به شریف فک کنم باید زیر پونصد باشه حداقل الان.

امیدوارم بتونم برسم 

من دهمم ولی میترسم قبول نشم....وقت هست ولی اگه بتونم برسونم،رقیبا خیلی سرسختن.میشه بگی از چه لحاظ می ...

عزیزم سخت در اشتباهی به اون سختی که تو فک کنی یه سال پشت بمونم اصلاااا نیست 

ببین من خودم از نهمه دارم مبخونم سر همین شریف قبول شدنم نهم خوندم نمونه قبول شم  از همون دهم ازمون میدادم تا الان و هر سال تست کار کردم الان که دوازدهمم پایم در حدی اوکیه که با مرور سریع برمیگرده همه چیو انگار یادمه 

اصلا اونطوری که فکر میکنی نیست 

و من خیلی هم زیاده روی کردم تو این چند سال غید همه سفرارو زدم کلی مهمونی کنسل کردم حای از همون دهم 

باید بهت بگم اصلا تیازی تیست خودتو انقدر محدود کنی متاسفانه ادم اولش اینطوری فکر میکنه که باید تمام خودشو بزاره 

ولی کنکور یه ماراتونه 

الان طبق اون جیزی که من تو این چند سال فهمیدم 

تو حتی اگه رتبه یک هم بخوای همینه :

دهم درسات مفهومی یاد بگیری و واسه هر درس حداقل یه کتاب تست هم بزنی و ارمون رو از همون اول دهم شروع کنی حالا ماز قلمچی فرق نداره 

یازدهم هم به همین صورت 

تازه تابستون دوازدهمه که تو باید مهمونی هات و سفر هاتو کامل کنسل کنی و از اون به بعد همش درسو اینا تازه واسه تک شدن میگم واقعا اون قدر که فکر میکنی نباید خودتو محدود 

کنی چون اخرش به همین دلیل تموم شدن نوجوونی در راه کنکور همین کنکور رو ول میکنی و سِر میشی نسبت به همه چی 

اینو کسی میگه که با انگیزه ای فراتر از چیزی که تصور کنی شروع کرده و هدفشم مهاجرت بوده مثل تو 

پس تعادل رو تا حداقل تابستون یازدهم برقرار کن 

یه چیزه دیگه هم اینکه لطفا ذهنتو درگیرش نکن خیلی مثلا من دهم برمیگشتم خونه از مدرسه فرضا ۵ ساعت تایم داشتم اگه ۳ ساعت صرف تست میشد اون ۲ ساعت دیگه هم در راه فکر کردن به کنکور میگذشت 

اون ۲ ساعت دیگه رو به چیزایی که دوست داری اختصاص بده بدون استرس تا لایف استایل قبلیت هم تا حدودی حفظ بشه 

ببخشید خیلی شد چون خیلی شبیه من فکر میکردی خواستم بدونی اینارو 

عزیزم سخت در اشتباهی به اون سختی که تو فک کنی یه سال پشت بمونم اصلاااا نیست ببین من خودم از نهمه دار ...

خیلی ممنونم ازت اره راسته من پارسال نهم بودم،هفتم هشتم پایه خیلی ضعیفی داشتم پارسال هم مدرسه زیاد خوبی نبودم ولی خدا کمک کرد تونستم از صفر خودمو تو آزمون های قلمچی جز رتبه های خیلی بالا کشور بشم،حتی یه روز با اینکه مدرسه بودم ۱۴ ساعت خونده بودم خیلی خودمو اذیت کردم برای قبولی تیزهوشان،جوری که روابط عمومیم صفر شده بود اصن خیلی الکی فشار آوردم.ولی الان که اومدم دهم دیگه نمیتونم اونجوری حتی یک سوم پارسالمم هم نمیتونم بخونم چون تابستونش مطالعه نداشتم کلا ول کردم.دارم آروم آروم باز تایم بالا میبرم تا بهتر بشه....

خیلی ممنونم ازت اره راسته من پارسال نهم بودم،هفتم هشتم پایه خیلی ضعیفی داشتم پارسال هم مدرسه زیاد خو ...

افرین موفق میشی حتما 

یه چیز دیگه هم بگم حداقل ۶۰ ۷۰ درصد اونایی که از تو زود شروع کردن وسطش وا میدن  

من از دهم نفرات برتر ازمونارو با الان مقایسه میکنم یه سری ها اصلا از یازدهم اضافه میشن و شروع میکنن تازه یه سریا هم که همیشه زیر ده بودن از یازدهم میبینم که غیب شدن کلا