عزیزم سخت در اشتباهی به اون سختی که تو فک کنی یه سال پشت بمونم اصلاااا نیست
ببین من خودم از نهمه دارم مبخونم سر همین شریف قبول شدنم نهم خوندم نمونه قبول شم از همون دهم ازمون میدادم تا الان و هر سال تست کار کردم الان که دوازدهمم پایم در حدی اوکیه که با مرور سریع برمیگرده همه چیو انگار یادمه
اصلا اونطوری که فکر میکنی نیست
و من خیلی هم زیاده روی کردم تو این چند سال غید همه سفرارو زدم کلی مهمونی کنسل کردم حای از همون دهم
باید بهت بگم اصلا تیازی تیست خودتو انقدر محدود کنی متاسفانه ادم اولش اینطوری فکر میکنه که باید تمام خودشو بزاره
ولی کنکور یه ماراتونه
الان طبق اون جیزی که من تو این چند سال فهمیدم
تو حتی اگه رتبه یک هم بخوای همینه :
دهم درسات مفهومی یاد بگیری و واسه هر درس حداقل یه کتاب تست هم بزنی و ارمون رو از همون اول دهم شروع کنی حالا ماز قلمچی فرق نداره
یازدهم هم به همین صورت
تازه تابستون دوازدهمه که تو باید مهمونی هات و سفر هاتو کامل کنسل کنی و از اون به بعد همش درسو اینا تازه واسه تک شدن میگم واقعا اون قدر که فکر میکنی نباید خودتو محدود
کنی چون اخرش به همین دلیل تموم شدن نوجوونی در راه کنکور همین کنکور رو ول میکنی و سِر میشی نسبت به همه چی
اینو کسی میگه که با انگیزه ای فراتر از چیزی که تصور کنی شروع کرده و هدفشم مهاجرت بوده مثل تو
پس تعادل رو تا حداقل تابستون یازدهم برقرار کن
یه چیزه دیگه هم اینکه لطفا ذهنتو درگیرش نکن خیلی مثلا من دهم برمیگشتم خونه از مدرسه فرضا ۵ ساعت تایم داشتم اگه ۳ ساعت صرف تست میشد اون ۲ ساعت دیگه هم در راه فکر کردن به کنکور میگذشت
اون ۲ ساعت دیگه رو به چیزایی که دوست داری اختصاص بده بدون استرس تا لایف استایل قبلیت هم تا حدودی حفظ بشه
ببخشید خیلی شد چون خیلی شبیه من فکر میکردی خواستم بدونی اینارو